Serit Tromsø har gleden av å invitere til IT-partnerdagen i Tromsø 30.10.2019

Ny teknologi og smarte løsninger er avgjørende for fremtiden.

Den årlige IT-partnerdagen i Tromsø er vårt tilbud til alle nye og gamle kunder som er interessert i smart IT, samt det å utfordre oss til å tenke nytt for å skape en god jobbdag. Dagsprogrammet starter klokken 0830 og inneholder en god miks av teknologipresentasjoner fra sentrale leverandører, samt inspirerende foredrag med aktuelle og interessante temaer. Det legendariske kveldsprogrammet innbyr til nettverksbygging med aktiviteter og noe å bite i. Seminaret er kostnadsfritt. Registreringen stenger når vi når 100 deltakere.

Meld deg på her

Og ja, det blir både lunsj og pauser med tid til messevandring 🙂

Hovedforedragsholdere “god jobbdag”

  • Anders Meland er forsker ved Flymedisinsk institutt og PhD-student ved Norges Idrettshøgskole. Han forsker på resultater av mindfulness-trening på prestasjon blant toppidrettsutøvere (hopplandslaget), flyvere og ansatte i Luftforsvaret. Regn med å få sansene utfordret.
  • Hanna Lyrek ble i 2019 tidenes yngste vinner av Finnmarksløpet. Hun vil gi oss innblikk i hvordan man klarer å bygge så mye tillit og vinnervilje i teamet sitt at man kan ta innersvingen på selv garvede mannfolk som har hatt dette som sitt yrke i en mannsalder.
  • Trine Lyrek har drevet med hundekjøring i over 20 år og konkurrert både i Finnmarksløpet og Iditarod. Som gründer av den suksessrike reiselivsbedriften Trasti&Trine vet hun hva som skal til for å bygge gode rammer for å lykkes.
  • Trine Lise Andersen er leder av Olympiatoppen Nord og skal bidra til at våre talenter kan bli best i verden og bo og trene i nord. I tillegg er hun PhD-student ved UiT der hun forsker på prestasjonskulturer, og erfaringene fra dette vil hun gjerne dele med oss

Tekniske foredragsholdere “smart IT”

 

Meld deg på her

Detaljer:
Dato: 30.10.2019 
Arrangør: Serit Tromsø
Sted: Scandic Ishavshotel