Vår landsdekkende IT-gruppe styrker seg. De to nye medlemmene, iDrift AS og Eltele AS, kan dermed tilby sine kunder flere ressurser og mer konkurransedyktige priser.

 

Som medlem av Serit, blir iDrift og Eltele del av Norges største IT-gruppe. Dette gir kundene tilgang til et landsdekkende og sterkt kompetansenettverk, med rundt 300 erfarne konsulenter fordelt på 29 kontorer rundt om i landet. Serit vektlegger å være til stede lokalt, og jobber for å gjøre IT til et konkurransefortrinn for kundene. iDrift AS og Eltele AS, kjøper seg inn i gruppen, og blir likestilt på eiersiden med øvrige eierne av Serit.

Nye medlemmer i Serit Gruppen. Til venstre Jens-Harald Jenssen, i midten Stian Lauknes og til høyre Richard Hægermark.

Jeg er veldig fornøyd med at Serit iDrift og Serit Eltele har blitt medlemmer i gruppen. Begges selskapsprofil så vel som de ansattes profil passer veldig fint inn i Serit og Serit-kulturen. For Serit Gruppen innebærer deres inntreden at vi nå får lokale forhandlere i Rogaland, Hordaland og Finnmark. Tre fylker vi tidligere ikke vært representert i – sier Richard Hægermark, Daglig leder i Serit AS.

– Serit har vært spennende for oss i mange år og vi har fulgt utviklingen i gruppen med stor interesse. Vi kjenner de andre medlemmene i gruppen godt, og ser mange fellestrekk mellom disse og iDrift, både i størrelse og måten de blir drevet på. Flere av selskapene har avdelinger i byer og tettsteder på tilsvarende størrelse som kontorene våre. De fremstår som lokale og jordnære, akkurat slik vi ønsker å være – også i fortsettelsen, sier Stian Lauknes, Daglig leder i Serit iDrift.

– Eltele har over langt tid vært i fin vekst, og samarbeider med mange spennende kunder over hele landet. Som Serit Eltele styrker vi vår evne til å gi kundene våre en god og kostnadseffektiv IT-hverdag. Vi får tilgang til ny kompetanse, bedre innkjøpsavtaler og enda bedre mulighet til å yte rask hjelp til våre kunder i hele landet, sier Jens-Harald Jenssen, Direktør i Serit Eltele.

For mer informasjon ta kontakt med:

Serit AS / Daglig leder Richard Hægermark / 928 92 894 / richard.haegermark@serit.no
Serit iDrift / Daglig leder Stian Lauknes / 988 50 403 / stian.lauknes@idrift.serit.no
Serit Eltele / Direktør Jens-Harald Jenssen / 913 32 100 / jens-harald.jenssen@eltele.serit.no