Citrixdagen i Førde:  Lær hvordan IT-systemer kan effektivisere din arbeidshverdag

Jobber dine ansatte mye utenfor kontoret og har behov for tilgang til systemer der de er? Samarbeidet mellom Serit Fjordane IT og Citrix sikrer nettjenester med god sikkerhet.

 

Citrix er et amerikansk selskap som blant annet leverer nettverkstjenester med søkelys på god

Håvard Bruvold, Lead Systems Engineer Citrix Systems Norway AS

sikkerhet. Serit Fjordane IT bistår med drift og leveranse, og får det ut til 

sluttbruker. Sammen skaper de effektive arbeidsplasser, og viser deg hvordan på Citrixdagen i Førde 14.november. 

– Det er en markant endring i IT-verden. Ting er mer tilgjengelig på nett og plattformer er mer vanlig i skyen, men det krever også mer fra leverandører å opprettholde god sikkerhet slik at ikke dokumenter kommer på avveie, sier Håvard Bruvold, Lead Systems Engineer i Citrix Norge. 

 

 

Meld deg på her

 

Passer både til privat og offentlige bedrifter – og de som ikke har Citrix i dag

Mange bedrifter er opptatte av å effektivisere arbeidsflyten, og stadig flere ansatte jobber også utenfor arbeidsplassens adresse. De ansatte er vant med å bruke apper i sine arbeidsoppgaver, og det er derfor viktig at bedrifter legger til rette for god bruk av disse IT-systemene. Med sine 30 år har Citrix lang erfaring med applikasjoner og nettverksløsninger tilpasset en travel jobbdag som passer både for private og offentlige bedrifter. 

Bruvold vil være tilstede under Citrixdagene i Førde for å snakke om nyheter innenfor Virtual  Apps og Desktop samt den kommende Citrix Workspace Intelligence som kan bidra med å effektivisere arbeidshverdagen.

– Citrixdagen er både for de som bruker systemet vårt i dag, men det passer også til de som ikke kjenner til oss. De kan få muligheten til å se hvordan vi jobber med sikkerhet, nyheter, software og workspace, sier ingeniøren. 

Slik effektiviserer du arbeidshverdagen

– Skytjenester er fremtiden! Det er mindre behov for installering av software, og i tillegg er det tidsbesparende. Tenk deg dersom du er på farten i jobb og har glemt å spørre sjefen om fri. Prosessen ved å sende inn og søke om godkjennelse kan være tidkrevende, sier Bruvold. 

Citrix sin systemapplikasjon forenkler prosessen og gjør arbeidsflyten mer effektiv.  For eksempel kan sjefen få opp din søknad som en notifikasjon, og kan godkjenne den ved et lite tastetrykk. 

– Kanskje denne prosessen hadde tatt ti minutter per ansatt, men nå tar den under ett minutt. Da snakker vi effektivisering, avslutter Bruvold. 

Du treffer Håvard Bruvold og hans kolleger på Citrixdagen 14.november i Førde.

Meld deg på her