Microsoft Office 365 gir deg og bedriften din alt dere trenger for samhandling og økt effektivitet.

 

Før var jobben en plass du dro til, nå er det noe du gjør. Det gjør at det stilles enda større krav til fleksibilitet og verktøyene vi bruker for å få jobben gjort.

Office 365 fra Microsoft er ikke lenger bare Word og Excel installert på PC-en din. I dag har Microsoft åpnet opp for en rekke skytjenester, som gjør at du og dine kollegaer har mulighet til å jobbe hvor som helst. Dere kan  samarbeide på tvers av landegrenser og du har tilgang til dine filer hvor som helst, og fra hvilken som helst enhet.

Office 365 fra Serit er starten på en enkel, oversiktlig og fleksibel kontorløsning.

Abonnementet følger brukerne

Tidligere måtte man kjøpe software for å få tilgang til nødvendige programmer som Word, Excel og Powerpoint, og programmene ble installert på hver PC. I dag har du et abonnement hvor du betaler per bruker hver måned. Dette betyr at du kan ha tilgang til alle dine programmer og filer fra både mobil, nettbrett, jobb-PC og hjemme-PC.

Nå kan du få tilgang på Office-pakken, e-post, chat-løsning og filene dine fra hvilken som helst pc, Mac eller mobile enhet – uavhengig av hvor du er i verden eller hvilken enhet du sitter på.

Med O365 er du oppdatert til enhver tid

En av utfordringene med den gamle måten vi brukte den installerte Office-pakken på, er at teknologien utvikles, samtidig som brukerne ikke får nytte av den. Når du i dag velger Office 356 har du til enhver tid tilgang på den nyeste teknologien og funksjonaliteten. Microsoft bygger nye funksjoner hver eneste uke, og de blir automatisk tilgjengelige for deg. Programmer oppdaterer seg automatisk gjennom skyen, og blir tilgjengelig for hele verden på samme tid.

Det går av seg selv, og du slipper trege oppdateringer.

Office 365 passer for deg som …

…ønsker at dine ansatte skal ha tilgang til ny teknologi som gir dem mulighet til moderne samhandling som chat og fildeling, samskriving i word, sikring av dokumenter og versjonskontroller. Gjennom O365 kan de ansatte jobbe både i nettleseren eller på den lokale enheten. Dette gir dere full valgfrihet.

Microsoft Office 365 har brukeren i fokus og gir en enkelt IT-hverdag. Informasjon er lett tilgjengelig for alle, og du får en tjeneste som alltid fungerer, enten du vil jobbe fra skya eller lokalt.

Fordelene med Office 365

 • Garantert 99,9%  oppetid
 • Du kan jobbe hvor du vil, når du vil
 • Du får profesjonell support
 • Alltid siste Office-versjon
 • Pakken kan tilpasses etter behov og endringer
 • Skalere antall brukere etter behov
 • Ingen lisenser forblir ubrukt
 • Oppdateringer går automatisk og du har alltid tilgang til nyeste funksjonalitet
 • Du unngår store investeringskostnader
 • Samlefaktura hvert kvartal – enkel budsjettering og kontroll på kostnadene
 • Du får et fantastisk samhandlingsverktøy for et mer moderne arbeidsliv

Velg hvilke programmer du vil ha

Med Office 365 får man en rekke muligheter. Avhengig av hvilken pakke du velger, får du tilgang til en rekke ulike programmer. I basispakken finner du blant annet Outlook, Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Sharepoint og Microsoft Teams.

Derfor skal du velge Serit som leverandør av Microsoft Office 365

Serit er Norges største SMB-partner på Office 365 og skytjenester. Som en av Microsofts største partnere i Norge, har vi betydelig kompetanse på hele deres skyportefølje. Serit er også en gullsertifisert Microsoft partner på flere kompetanseområder. Vi er sterke innenfor samhandling og vet hva som skal til for at organisasjonen skal ta et steg videre for å bli enda bedre.

Teknologi kan være en katalysator for å få mer ut av organisasjonen samtidig som det gjør det er morsommere å gjøre jobben med riktig verktøy.  Dette er vi gode på og vi har «samhandlings- og digitaliseringsguruer» tilgjengelig over hele landet.

Kontakt ditt lokale Serit-kontor i dag, for å ta steget.