Office 365 for bedrifter

Stadig flere jobber i team og samarbeider med kollegaer på tvers av avdelinger. Det blir også stadig mer vanlig at bedrifter har kontorer på mer enn ett sted og ansatte i flere ulike land og byer.

 

Dette krever at bedriften har et enkelt system for kommunikasjon og fildeling. Hvis du ikke allerede har begynt å ta det i bruk, bør du vurdere å skaffe deg og bedriften et abonnement på Office 365 fra Microsoft via Serit. Her forteller vi deg hvorfor.

Ønsker du et tilbud på Office 365 for din bedrift? Se en oversikt over de ulike abonnementene vi tilbyr og be om tilbud her.

Sømløs kommunikasjon

I dag forventes det at arbeidstakere skal være samarbeidsvillige og gi rask respons på alle henvendelser. For at det skal være mulig må arbeidsgiver tilrettelegge for god og sømløs kommunikasjon mellom de ansatte. Det gjør du ved å bruke Office 365 i din bedrift. Både SharePoint, Skype for Business og Microsoft Teams bidrar til å gjøre kommunikasjon raskere og bedre.

Les mer om hvorfor du bør bruke SharePoint, Skype for Business og Microsoft Teams her.

Hold dine filer trygge

I tillegg til at både arbeidstaker og arbeidsgiver forventer at kommunikasjon og samarbeid blir enklere med nye teknologiske løsninger, forventes det også at alle filer til enhver tid er tilgjengelige og, ikke minst, trygge. Med Office 365 får du alltid den nyeste versjonen av sikkerhetsløsninger og antivirus. Alt oppdateres helt automatisk, uten at du trenger å tenke på det eller vente på at oppdateringen skal installeres. Dermed kan du være sikker på at filene dine til enhver tid er helt trygge.

Tilgjengelighet overalt

Med Office 365 har du tilgang på alle filene dine på alle enheter, uansett hvor du er. Du trenger bare en nettleser så er du klar for å jobbe, kommunisere og dele filer med kollegaer og samarbeidspartnere. Det er praktisk å kunne ha tilgang til filene dine også når du ikke er på kontoret og du får større frihet, mer fleksibilitet og mulighet til å jobbe hvor som helst.

Lurer du på om din bedrift bør velge Office 365? Her finner du åtte gode grunner til hvorfor det vil gjøre arbeidsdagen enklere.

Alle Microsoft Office-programmer

Med Office 365 for bedrifter kan du få tilgang til Office-programmene Outlook, Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Access og Publisher. I tillegg kan du få de skybaserte tjenestene Exchange, OneDrive, SharePoint, Skype for Business, Microsoft Teams og Yammer.

Med Serit som leverandør av Microsoft Office 365 får du enkelt tilgang på de programmene du og din bedrift har behov for via ulike abonnementsløsninger. Velg mellom Business Essentials, Business Premium, Enterprise E1 eller Enterprise E3. Pakkene inneholder ulike produkter, slik at du kan velge det som passer deg og din bedrift best.

Her finner du en oversikt over hva hver enkelt pakkeløsning inneholder.

Kontakt oss gjerne hvis du har spørsmål

Tror du Microsoft Office 365 kan være løsningen som gir dine ansatte mer fleksibilitet i hverdagen, samtidig som kommunikasjon og samarbeid i din bedrift blir mer effektivt? Kontakt oss gjerne hvis du har flere spørsmål, så hjelper vi deg med å finne den beste løsningen som gir deg et moderne arbeidsliv.

Har din bedrift allerede Office 365? Da kan det være lønnsomt med en rådgivningstime for å få innsikt i alle de smarte løsningen og hvordan dere kan utnytte dem på best mulig måte. Registrer deg her for en time med kostnadsfri rådgivning og demonstrasjon med våre flinke O365-eksperter.