«Vi er svært fornøyde med at vi i felleskap kan tilby Serit sine kunder vår unike software, som effektivt angriper malware og ransomware. Takket være kunstig intelligens og maskinlæring kan teknologien kjenne igjen helt nye malware, og stoppe den før den får eksekvere, uten forsinkelse. For kundene innebærer dette minskede kostnader, økt produktivitet og mer tilfredse sluttbrukere. Løsningene er langt mer effektive enn tradisjonelle bransjeløsninger.

Med sin lokale tilstedeværelse og sterke kundefokus, er Serit en perfekt partner for Cylance. Serit er Cylance MSSP Platinum Partner og kan derfor også tilby Cylance Endpoint Protection og EDR som Managed Service.»

Sara Fernholm, Regional Partner Manager Nordics

CylancePROTECT®
Gjør mer enn bare å oppdage angrep. Den stopper truslene andre sikkerhetsløsninger ikke klarer å oppdage. CylancePROTECT® blokkerer trusler innen de rekker å forårsake skade.
CylancePROTECT® kan enkelt implementeres i de fleste miljøer med liten belastning for IT-avdelingen.

CylancePROTECT® + ThreatZERO™
Med ThreatZERO™ får du i tillegg hjelp til å implementere produktet og lære opp ditt team i sikkerhetspraksis etc.

CylanceOPTICS
CylanceOPTICS komplementerer CylancePROTECT med økt funksjonalitet. CylanceOPTICS er et Endpoint Detection & Response verktøy som gir bedre mulighet for å identifisere og løse hovedårsaken til problemet.