Det er ikke mange årene siden de fleste bedrifter opererte med kablet internett, men rundt 2010 gikk trådløst internett fra å være noe som var fint å ha – til å være noe man måtte ha. Fungerende Wi-Fi er blitt en selvfølgelighet i 2018.

 

Mens smarttelefoner og nettbrett gjorde sitt inntog og ble en vanlig del av hverdagen til de fleste, ble vi avhengige av internett rundt oss over alt. Vi var tidlig ute med å pakketere en fungerende pakketjeneste til en fast pris.

En forutsigbar Wi-Fi-løsning til forutsigbar pris

Egentlig var dette det samme som internettleverandørene hadde gjort siden internett gjorde sitt inntog i de norske hjem; fast pris på internett i veggen. Men hvorfor stoppe ved veggkontakten? Vi ønsket å tilby det samme ute i bedriftenes kontorer og lagerhaller. Tjenesten «Wi-Fi til din bedrift» har siden den gang vært en knallsuksess, og grunntanken er fortsatt den samme – å tilby en forutsigbar løsning, til en forutsigbar pris.

Wi-Fi til din bedrift er en nettverksløsning til alle typer bedrifter, med en fast månedlig kostnad. På kjøpet får du komplett drift, fri support og overvåkning av tjenesten.

Bedrifter trenger profesjonelle Wi-Fi løsninger

Internett hjemme og på arbeidsplassen kan ikke sammenlignes. I en bedrift trenger man profesjonelt utstyr laget for bedrift, mange brukere og tidssensitive applikasjoner. For mange kan det være en stor investering å ha profesjonelt utstyr inhouse, og Serit bestemte seg derfor for å løse det på en annen måte.

Trådløst internett er bygget på en kraftig kontrollenhet som kontrollerer alle aksesspunkter. Fremfor å installere dyrt utstyr hos hver kunde, har vi én kraftig kontrollenhet hos oss, og alle kunder får levert nett fra samme løsning. Dette gjør at prisen går ned, og vi kan oppdatere, drifte og overvåke alt fra ett og samme sted.

Wi-Fi fra Serit gir forutsigbare utgifter

Med en slik «spleisemodell» går prisen ned, og våre kunder får en fast pris å forholde seg til, og holder seg til budsjettet. Mange bedrifter har forsøkt å sette opp og drifte eget Wi-Fi, men opplever raskt at det kan bli både dyrt og dårlig. Når man oppdager det, er budsjettet ofte tomt, og man må leve med en halvfungerende løsning.

Fri support og full driftsovervåkning

Når du velger Wi-Fi til din bedrift fra Serit, får du fri support inkludert i pakken. Du kan ringe oss når som helst og få nødvendig hjelp.

Alltid det nyeste av utstyr

Vi overvåker alle løsninger kontinuerlig, og om vi ser at kapasiteten blir for liten, reiser vi ut til dere og oppgraderer løsningen. Inkludert i prisen er også feilsøk, feilretting og utskiftning av komponenter. Vi drifter deres nett som om det er vårt eget, og kommer det nytt utstyr på markedet, oppgraderer vi underveis.

Vi oppdager ting før de skjer

Vi overvåker våre løsninger døgnet rundt, og dersom noe slutter å fungere går varsellampene hos oss. Oftest rekker vi å løse problemet uten at det merkes hos kunden.

I takt med at teknologien utvikler seg, og nye enheter kommer på markedet, oppgraderer vi også løsningen til å passe virksomhetenes nye behov.

Derfor bør du velge Wi-Fi til din bedrift fra Serit

Serit har god kompetanse på nettverk, og drifter løsninger for både bakeren på hjørnet og store lufthavner. Vi skreddersyr den løsningen som passer deres bedrift, og på kjøpet får dere fri support, komplett drift og overvåkning av tjenesten. Vi plasserer ut hensiktsmessig mange radiopunkter, og løsningen kan bygges ut for fremtidige behov.

Du får en profesjonell trådløs tilkobling, alt til en fast, forutsigbar månedlig kostnad. Kontakt ditt lokale Serit kontor i dag for en prat rundt Wi-Fi til din bedrift.