Serit Logo

DMA er organisasjonsutvikling

Kunde:

Ishavskraft Morkeblaa Scaled 1

Forhandler: 

Serit Eltele

Leveranse:

DMA (Den moderne arbeidsplassen)

Resultater

En av landets største strømleverandører, Ishavskraft AS, har endret måten å jobbe på ved å ta i bruk verktøy som bidrar til fleksibilitet, datasikkerhet og tilgjengelighet. Stig Asle Hanssen kaller ny teknologi brukt på en smart måte, for organisasjonsutvikling.

– Vi har opprettholdt aktiviteten og full produksjon i hele pandemi-perioden. Tilbakemeldingene tilsier at vi jobber mer effektivt og kommuniserer bedre, samtidig som sikkerheten er enda bedre ivaretatt. For oss har overgangen til Den moderne arbeidsplassen fra Serit Eltele vært naturlig, og våre ansatte omfavner den nye løsningen.

Stig Asle Hanssen, administrerende direktør Ishavskraft AS.

Med spredt virksomhet og ansatte som hele tiden er i dialog med kunder og partnere, var Ishavskraft tidlig ute med å ta i bruk videokonferanser. Ifølge Stig A. Hanssen holder dette kostnadene nede, og gir ikke minst et bedre fotavtrykk med tanke på miljø og utslipp.

– Vi var oppe å gikk med hjemmekontor to dager før Koronaen førte til at Norge ble stengt ned. Det sier noe om hva våre ansatte får til, men det sier også noe om at teknologien fungerer og kan integreres raskt. Den moderne arbeidsplassen er så mye mer enn Teams. Vi har nå en samhandling mellom programmer og plattformer som hjelper oss i hverdagen og effektiviserer måten vi jobber på.

Stig Asle Hanssen er administrerende direktør i Ishavskraft AS.

Kontakt meg eller fyll ut skjemaet under

Serit Oslo

Serit Oslo

Serit Tromsø

Serit ITstyring

Serit Eltele

Serit Comtec

Serit Datalink IT

Serit Hålogaland

Serit Itum

Serit Nidaros

Mats Indbjør

Serit ProData

Kontakt meg eller fyll ut skjemaet

Kontaktskjema Oslo

Kontaktskjema Oslo

Kontaktskjema Tromsø

Kontaktskjema ITstyring

Kontaktskjema Eltele

Kontaktskjema Comtec

Kontaktskjema Datalink IT

Kontaktskjema Hålogaland

Kontaktskjema Itum

Kontaktskjema Nidaros

Kontaktskjema ProData Kirkenes