Fremhevet bilde

Referanse:

Serit er Consto sin IT-partner

28. juni 2021

Consto har brukt Serit siden oppstarten og selskapets tjenester har vokst i takt med selskapet. Leveransene har vært konsulenttjenester, drift av alle dataromstjenester, samt support. I tillegg er det utviklet flere bransjespesifikke løsninger, blant annet “Kvalitetssystem”, “Byggkontor som en tjeneste” og “Prosjekthotell som en tjeneste”.

Consto AS ble etablert høsten 2006 som et nordnorsk byggentreprenørselskap. I løpet av få år er virksomheten utvidet med regionale etableringer og selskapet er i dag et landsdekkende nordnorsk entreprenørkonsern med 780 ansatte i Norge og Sverige, og en omsetning på over 5 mrd. kroner.

Serit leverer en rekke tjenester til Consto, der en av de viktigste er “Serit 24/7 support”. Med Serits servicesenter kan alle medarbeidere ringe å få hjelp uansett utfordringer, en tjeneste som de ansatte i Consto er svært fornøyde med.

For meg og Consto er det viktig å tenke langsiktighet når det gjelder vår leverandør av IKT-systemer. Serit IT Partner Tromsø har levert i alle disse årene og leveransen former seg til det bedre for hvert år, fra begge sider. Når Serit har levert alle systemene til oss i så mange år, har vi fått en unik mulighet til å forme leveransene til det beste for både Consto og Serit. Dette samarbeidet har gitt oss trygghet for at vi til enhver tid har systemer som følger dagens behov sier Svein Børre Mathisen IKT-sjef i Consto.

Vil du vite mer om våre løsninger?

Ta kontakt med oss i dag.

Finn forhandler