Fremhevet bilde

Referanse:

Sier farvel til den gamle «møteplageren»

19. januar 2022

De fleste av oss har vel deltatt på videomøter der de første ti minuttene går med til kobling, styr med dongler, ledinger og fjernkontroller – for ikke å snakke om krøll med bilde og lyd.

Sånn er det ikke lenger hos entreprenøren Jan Opgård AS i Alta, nå er det Møterom as a Service fra Serit Eltele som gjelder. Det nye «Teams-møterommet» inneholder alt de ansatte trenger for å kunne gjennomføre moderne videomøter. Heretter blir det enkelt å ha møter og dele innhold på en proff måte og mer tidsbesparende måte, enten det er med oppdragsgivere, underleverandører eller egne ansatte ute i felt.

Det nye møterommet er spesialtilpasset og satt opp ut fra et ønske om «et rått» møterom, og selvsagt ut fra behovet for en base som gir tilgang og god kvalitet på videomøter på en enkel og intuitiv måte.

– Vi hadde brukt Teams litt fra før, men med dette utstyret får vi enda bedre utbytte av løsningen. Vi har også investert i nye headsett og webkameraer, det utgjorde også en stor forskjell for oss. I dag er det uproblematisk å ha møte med samarbeidspartnere eller folk ute på anleggene. Vi har snakket om at vi på sikt ønsker en brakkerigg med møterom. Vi har en god del møter, med et møterom som det vi har nå, vil vi i framtida kunne redusere både miljøutslipp og reisekostnader i forbindelse med møtevirksomhet, sier prosjektleder, Jørn-Tore Opgård, hos Jan Opgård AS.


– Enten du skal bruke møterommet til et internt møte med presentasjoner eller til et videomøte, så deler du data på samme måte. Det er bare å plugge til pc-en med HDMI-kabel, og bildet kommer opp på skjermen, forklarer montør fra Serit Eltele, Tor Gøran Fredriksen. Her sammen med Jørn-Tore Opgård hos entreprenøren Jan Opgård AS.

Vil du vite mer om møteromsløsninger?

Se vårt produktark