Visste du at kontorpulten din kan si mye om hvem du er? Et ryddig skrivebord minner om kontroll og pålitelighet, imens kontormedarbeideren som har det rotete, kan virke ineffektiv. Uansett i hvilken ende av skalaen du tilhører, er det en god nyhet at det finnes stasjonære PC-er og kontorrekvisitter som sparer plass på skrivebordet og gjør deg mer effektiv.

 

 

Forsking viser at folk tillegger deg egenskaper ut fra hvordan du og omgivelsene dine ser ut. Slik er det også med kontoret. Men det er ikke alltid så enkelt å skape et ryddig arbeidsmiljø, når man skal ha plass til mange ting på kontorpulten. Ved å sørge for at det mest nødvendige tar minst mulig plass, har du kommet et godt stykke på vei til et mer oversiktlig og attraktivt arbeidsmiljø.

Dobbeltskjermløsning gir økt effektivitet

I utgangspunktet tenker du kanskje at to skjermer på skrivebordet er sløsing med penger. Hva kan du utføre med to skjermer, som du ikke kan få gjort med bare én? En undersøkelse fra Jon Peddie Research, publisert i New York Times, påstår at produktiviteten kan øke med 20 til 30%.  En dobbeltskjermløsning bidrar til å redusere tiden det tar å fullføre bestemte oppgaver. Disse oppgavene kan bestå av en rekke prosesser som dataregistrering, utarbeide en e-post ved hjelp av kildemateriale, spredning av brede regneark på tvers av to skjermer for å vise en rapport i sin helhet, og mye mer.

Med to skjermer, og større oversikt, kan du spare skrivebordplassen for mange løse ark og papirer. Og med det får du en mer ryddig kontorpult, som du kan høste beundring for. Vi anbefaler Dell 24-tommers skjerm – P2417H, som tilfører arbeidsplassen et helt nytt nivå av produktivitet, uten at det går på bekostning av komfort og brukervennlighet.

Anbefalt arbeidsverktøy for folk på stasjonær PC:

Sylslank og råsterk maskin: Dell OptiPlex 3050 Mikro er en sylslank og sterk maskin, med mange tilleggsmuligheter. På denne måten kan du spare plass på skrivebordet og optimere produktiviteten.
Maskinen har innebygd støtte for to skjermer og er utviklet for ytelse i virksomhetsklassen i et minst mulig format. Nå tar den opp 60 % mindre areal samtidig som den er like pålitelig som før.

Anbefalt tilbehør til OptiPlex 3050 Mikro:

 • Skjerm: P2417H, utformet for komfort og brukervennlighet. Mange justeringsfunksjoner, smale kanter og godt med tilkoblingsporter. 24 tommer, 1920×1080, IPS panel (ønsker du toskjermsløsning, husk på å bestille ekstra skjerm).
 • OptiPlex Mikro VESA feste: med dette festet kan du montere OptiPlex Mikro bak skjermen. Du sparer plass og får en ryddig kontorpult.
 • HDMI kabel:  ekstra HDMI kabel for når du skal bruke dobbeltskjermløsning.

 

 

   

 

Vis PC-produktpakken og kjøp Vis PC-en og kjøp

Vi kan tilby deg en spesialpris hvis  ønsker å kjøpe 8 stk. eller flere PC-er eller PC-pakker.

Ta kontakt med oss, vi sender deg et tilbud.

Noen fordeler om skjerm:

 • Du kan lett justere skjermen til ønsket vinkel, høyde og posisjon for å få et godt bilde på alle tilkoblede skjermer.
 • Smale kanter gir et jevnere og mer sammenhengende bilde når du arbeider med flere skjermer.
 • God fleksibilitet: Vipp, høyde juster og drei skjermen etter behov.
 • Mange tilkoblingsmuligheter: De mange portene nederst og på siden av skjermen gjør det enkelt å koble til ulike enheter.
 • Sylskarpe bilder: Få høy bildekvalitet med stabile farger i hele visningsvinkelen, og et dynamisk kontrastforhold på hele 4 000 000:1.
 • Arbeid komfortabelt, med mindre belastning: Dells ComfortView-funksjon reduserer utstrålingen av det skadelige blå lyset fra skjermen, og bruken av likestrøm fjerner flimring.
 • Med Dell Premium-skjermservice har du rett til kostnadsfritt bytte av skjerm i maskinvareserviceperioden – selv når problemet bare er én enkelt lyspiksel.
  Dell-skjermen leveres med avansert bytteservice inkludert i den treårige begrensede maskinvareservicen. Om nødvendig vil en ny skjerm bli sendt til deg neste arbeidsdag.

Vi i Serit kan bistå med å øke produktiviteten og effektiviteten hos deg, ta kontakt med oss.