Serit har nøye utvalgte samarbeidspartnere som deler vårt fokus på kraftige, sikre og brukervennlige IT-løsninger. Her kan du bli bedre kjent med dem.

Lenovo

Gjennom dyktige medarbeidere, høy kompetanse og en landsdekkende kjede av forhandlere er Serit AS en av Lenovo sine viktigste partnere.

Som kunde hos Serit så får du tilgang til hele produktporteføljen til Lenovo. Serit innehar den høyeste sertifiseringen innen kompetanse og produktkunnskap hos Lenovo slik at du  kan være trygg når du velger Serit som din Lenovo forhandler. 

Lenovo tilbyr som en av få IT-produsenter hele bredden av IT-produkter som din bedrift har behov for.

Ta kontakt med ditt lokale Serit-kontor for å diskutere løsninger innen datarom, PC, mobil og smart devices.

Pål-Vegard Wiksaas, Partner Account Manager

Telenor

Telenor ved Business-divisjonen har gjennom en rekke år hatt et nært og godt samarbeid med Serit for å sikre betjening av våre felles kunder i SMB-segmentet. Serit tilbyr en komplett tjenesteportefølje fra Telenor som inkluderer totale kommunikasjonsløsninger til bedriftskundene.

Telenor Norge AS er landets største digitale tjenesteleverandør innenfor telekommunikasjon- og datatjenester. Vi jobber hver dag for å lede an digitaliseringen av Norge. Våre tjenester og produkter bidrar til økt produktivitet og gir tilgang til alt av digitalt innhold. Vår sikkerhets- og beredskapsorganisasjon jobber døgnkontinuerlig med å trygge våre kunder, og vi tar et særlig samfunnsansvar for å skape gode kommunikasjonsløsninger til private og offentlige virksomheter.

Geir Trefall , Key Account Manager

Microsoft

Serit er en gullsertifisert Microsoft partner på flere kompetanseområder. Serit er en fremoverlent partner med ansatte som virkelig brenner for faget, og har fordelen av at de har tilstedeværelse i hele landet.

Microsoft er et verdensledende teknologiselskap som tilbyr produktivitetsløsninger og plattformer. Selskapet setter mobilitet og skytjenester først, og har som misjon å gi alle mennesker og virksomheter verktøyene de trenger for å oppnå mer. I Norge jobber Microsoft med 1900 partnere som tilbyr Microsoft sin teknologi til markedet, deriblant Serit.

Håkon Solberg Kristiansen, Partner Sales Executive, SMB

Fortinet

I Norge har Fortinet et svært tett og godt samarbeid med Serit AS, som innehar Fortinets høyeste sertifisering og er Platinum Partner.

Fortinet er en markedsledende global IT-sikkerhetsleverandør med en visjon om å levere de mest innovative sikkerhetsløsninger med den beste ytelse gjennom «Security Fabric» for å sikre infrastruktur og samtidig forenkle administrasjon.

Lars Sund, Channel Account Manager

HP

Serit og HP har hatt et tett og nært samarbeid i mange år, og Serit er en av få HP Platinum Partnere som er sertifisert på de fleste av HPs mange forretningsområder.

Sammen vil vi sørge for stabilitet og trygghet rundt dine klient og print investeringer.

Om HP. Visjonen vår er å skape teknologi som gjør livet bedre for alle – overalt. Alle mennesker, alle organisasjoner og alle samfunn rundt om i verden. Dette motiverer og inspirerer oss til å gjøre det vi gjør. Til å skape det vi skaper. Til å finne opp og gjenoppfinne. Til å utvikle opplevelser som forbløffer. Med teknologien vår kan du skape deg en ny verden. Dette er nye HP. Keep reinventing.

Jon Einar Lunde, Partner Business Manager

HPE

Hewlett Packard Enterprise (HPE) er en av verdens ledende IT leverandører. Sammen med våre partnere, Serit m. flere, skal vi levere fleksible, skalerbare og sikre IT-løsninger til det norske markedet.

Helwett Packard Enterprise og Serit leverer produkter og tjenester innenfor følgende områder; Serverteknologi, Lagringsteknologi, Nettverksteknologi (Aruba), Service og Support.

Med bransjens mest omfattende portefølje, med alt fra nettskyen til datasenteret til arbeidsapplikasjoner, kan kunder over hele verden ved hjelp av vår teknologi og tjenester få en sikrere, mer effektiv og produktiv IT-drift. Serit er HPE sertifisert på alle områder og er en viktig samarbeidspartner for Hewlett Packard Enterprise.

Ole R. B. Bjørkmann, Partner Business Manager

Dell

Serit AS med alle deres medlemmer har gjennom mange år vært en fokusert og suksessfull løsningsleverandør for Dell EMC.

Med Serit AS sin lokale tilstedeværelse, kompetanse og leveringsevne har samarbeidet gjort at Serit AS i 2017 ble utnevnt som Platinum partner i Dell EMC sitt Partner Program.

Virksomhetens kjernekompetanse på Dell EMC er på klient og server løsninger, men dekker også den fulle bredden i Dell EMC sin løsningsportefølje.

Geir Kurdøl, Channel Sales Manager

Logo samarbeidspartnere