Fremhevet bilde

Sånn utvikler du en sikkerhetsstrategi for digital innovasjon – last ned innføringen fra Fortinet

En digital strategi er viktig i arbeidet med å møte raske endringer, krav fra kundene og for tilpasse virksomheten til et marked i endring. En viktig del av strategien handler om sikkerhet. Last ned rådene fra Fortinet her.

Situasjonen for stadig flere virksomheter er preget av økt konkurranse, kundebehov i rask endring og et ønske om å legge til rette for at de ansatte skal kunne jobbe effektivt.  

Metoden og tankegangen mange bedrifter møter disse utfordringene med kalles «digital innovasjon». Det handler om blant annet:

  • Å utnytte mulighetene teknologien gir for å høste innsikten som finnes i data.
  • Digitalisere prosesser som tidligere var analoge.
  • Utvikle nye applikasjoner og kundetjenester. 
  • Å gjennomføre en planlagt og trygg skyreise.  

For å forstå hva dette betyr er det viktig å huske på at digital innovasjon ikke først og fremst handler om teknologi, men om å bruke teknologien for å løse eksisterende forretningsutfordringer på en ny måte.  

Det er også viktig å huske på at teknologi er et toegget sverd; alle fordelene knyttet til effektivisering, fleksibilitet og skalerbarhet innebærer risiko og cybertrusler som kan forårsake skade og som må håndteres.  

Fyll ut skjemaet nedenfor og les Fortinet sin pdf om hvordan du utvikler en sikkerhetsstrategi i forbindelse med virksomhetens digitale innovasjonsarbeid.

  • Ved å registrere din e-postadresse bekrefter du å ha lest vår personvernerklæring og godtar at vi sender deg deg e-post med informasjon om relevante webinarer og tilbud.