Se nye sammenhenger med Power BI

Med Power BI kan du visualisere interne rapporter og resultater på en helt ny måte. Microsofts smarte programvare gir både ledelse og medarbeidere en dypere og mer helhetlig innsikt i bedriftens resultater.

 

Serit hjelper deg med å komme i gang, avdekker dine behov og setter opp en skreddersydd løsning som vil gi deg en dypere forståelse for din bedrift. Ønsker du bistand og hjelp i forbindelse med oppsett av Power BI i din bedrift? Kontakt ditt lokale Serit kontor her, så hjelper vi deg i gang.

Kombinerer data fra flere kilder

På mange måter bringer Power BI noe nytt til arbeidshverdagen vår. Programvaren gjør det mulig å kombinere data fra flere titalls interne datakilder på helt nye måter. Power BI visualiserer data slik at alle i bedriften vil kunne se nye sammenhenger og få en dypere forståelse for bedriften.

Power BI kobles opp mot dine interne programmer og henter relevant data herfra. Det kan være alt fra informasjon fra Excel, ulike regnskapsprogrammer og det administrative systemet, til produksjonstall og fraværsoversikter. Power BI henter både informasjon fra lokale kilder og fra skyen. Med flere titalls ulike datakilder vil du på kort tid kunne få en unik dybdeinnsikt i bedriften som tidligere bare har vært tilgjengelig ved hjelp av avanserte, manuelle analyser.

Power BI er bare en av Microsofts fremtidsrettede løsninger. Les mer om hvorfor du bør velge Office 365 fra Microsoft her.

Serit hjelper deg i gang med Power BI

Dersom din bedrift har et ønske om å komme i gang med Power BI, kan Serit hjelpe deg med alt fra å koble dine datakilder til programmet, til å skreddersy det ferdige produktet for deg. Vi bistår deg uavhengig av bedriftens størrelse og tilpasser vår tjeneste til din IT-avdelings arbeidsmetoder. Dersom din bedrift ikke har egen IT-avdeling, påtar vi oss gjerne hele ansvaret.

Ønsker du vår hjelp med Power BI? Kontakt ditt lokale Serit-kontor her.

Hvem har nytte av Power BI?

Stort sett alle bedrifter, uansett størrelse, vil ha behov for visualiseringen og informasjonen Power BI gir. Informasjonen vil i første omgang være mest interessant og relevant for administrasjon og ledelse som har et ønske om å få et nærmere innsyn i bedriften og kunne visualisere resultater for de ansatte. Det er imidlertid svært hensiktsmessig for de ansatte om også de har mulighet til å se sammenhengen mellom resultater, salgstall, produksjon og fravær.

Del rapportene med andre

En stor fordel med Power BI er at du får muligheten til å dele rapportene med alle i din bedrift. Dette kan du blant annet gjøre på store infoskjermer i resepsjonen slik at alle som kommer og går kan se bedriftens resultater, eller du kan dele det med et utvalg personer på storskjermer i møterom. I tillegg vil rapportene kunne tilgjengeliggjøres på mobil og nettbrett slik at de ansatte kan få innsyn i personlige rapporter om sine salgs- eller fraværstall, eller hele bedriftens resultater.

Filtrer ut viktig informasjon

Uavhengig av om du skal dele rapporter med mange eller kun har behov for å se enkelte utdrag av rapportene, vil Power BI sine dynamiske filterfunksjoner bidra til å gjøre resultatene enda mer tydelige. Rapportene du får i Power BI er aldri statiske, men levende og mulige å tilpasse det du ønsker å visualisere. Du kan blant annet filtrere informasjonen på navn og lokasjon, eller ved å klikke på grafer og andre visuelle elementer. Denne funksjonen gjør det enklere for deg å fremheve enkelte deler av rapporten for å vise interessante resultater eller tydeliggjøre viktige sammenhenger.

Sammenlign resultater og se sammenhenger

Rapportene du får i Power BI vil være gjenkjennbare ettersom de er relativt like rapportene du får i Excel eller lignende programmer. Forskjellen er at du med Power BI på relativt kort tid kan sammenstille informasjon fra flere datakilder. Dette gir en unik mulighet til å sammenligne resultater fra blant annet regnskapssystem og produksjonssystem, slik at du kan få ny innsikt.

Vi har 30 kontorer spredt utover hele landet. Kontakt ditt nærmeste Serit-kontor hvis du har flere spørsmål om Power BI eller ønsker hjelp til å komme i gang.