Serit iDrift søker Office 365-konsulent

Ønsker du å jobbe med Office 365 og samhandlingsløsninger?

Vi styrker vårt team og ser etter deg som har erfaring med Office 365 og Microsoft teknologier, men som også er nysgjerrig på andre produkter og løsninger for samhandling, portaler og dokumenthåndtering. Hos oss får du muligheten til å være med å forme den digitale arbeidsplassen, bidra til å ta kundene med inn i en ny måte å jobbe med IT på. Du vet hva som rører seg i markedet og har den tekniske kompetansen og arkitekturforståelsen som skal til for å bygge gode løsninger for kundene.

Du er tilhenger av moderne leveransemetoder og motiveres av å jobbe i prosjekter som raskt gir verdi til kunden.

Vi tilbyr blant annet: 

Et sterkt fagmiljø og muligheten til å jobbe med spennende prosjekter med høy forretningsverdi.

Serit iDrift er et raust, lokalt eid gründerselskap som er endringsvillig og kunnskapsdrevet. Vi har et godt fagmiljø og et godt arbeidsmiljø, hvor folk trives. Vi er en del av Serit Gruppen som har kontor langs hele kysten av Norge, som sammen jobber for å levere de beste IT-løsningene for både små og store selskaper i Norge. Vårt slagord er Smart IT. God Jobbdag.

Vi har gode forsikrings- og pensjonsordninger med privat helseforsikring, konkurransedyktige betingelser, stor firmahytte på Vågslid og bidrag til treningssenter. Alle ansatte får tilbud om å kjøpe seg inn i selskapet etter to år gjennom iDrift Holding, som eier 20% av iDrift AS.

Vi ser frem til å motta søknad fra deg!

For å søke, eller om du har spørsmål om stillingen kontakt:

Daglig leder Stian Lauknes, stian.lauknes@idrift.serit.no / 98850403 eller Leder utvikling Solveig Røkenes, solveig.rokenes@idrift.serit.no