Fremhevet bilde

Serit rangert som nr. 71 av Norges 500 største IT-selskaper

Det er Finansavisen som på mandag la frem tallene til Norges 500 største IT-selskaper innenfor områder som telekom, programvare, distribusjon og konsulentselskaper. Finansavisens topp 500 største IT-selskaper i Norge, rangerer Serit på 71. plass over mange veletablerte aktører.

I en tid da mange norske bedrifter ser mørkt på fremtiden, kan det være en trøst å vite at fundamentet er svært solid. Lønnsomheten blant de 500 største er bedre enn noensinne, og egenkapitalen til de 500 er rekordhøy.

Omsetningen i fjor passerte 406 milliarder kroner og det var en vekst på ti prosent sammenlignet med 2018-tallene. Samtidig kommer det også frem at selskapene tjener mer penger. Hele åtte milliarder kroner mer ble liggende på selskapenes bunnlinje i 2019 sammenlignet med året i forveien, eller samlet 39 milliarder kroner.

Den som er størst og tjener meste, er ikke overraskende Telenor som på Finansavisens liste er i en egen liga med 113, 6 milliarder kroner og et overskudd før skatt på nesten 21 milliarder kroner. Listen, som går over flere sider i Finansavisen, følger dybdeartikler om flere av selskapene.

Gode, fleksible og innovative IT-løsninger

I Serit er vi sterkt opptatt av lokal tilstedeværelse og av å bygge nære relasjoner for å gjøre IT til et konkurransefortrinn for våre kunder. Gjennom samarbeidet i gruppen har vi tilgang på kompetanse og erfaring som gjør oss til en fleksibel totalleverandør for alle typer bedrifter.

Vår felles styrke er gode, fleksible og innovative IT-løsninger. Våre spesialister leverer løsninger fra ledende leverandører og produsenter til konkurransedyktige priser. Kvalitet i alle ledd er et nøkkelbegrep for hele gruppen, og våre rådgivere og utviklere vil gjennom høy kunnskap og stor entusiasme, bidra til at små og store bedrifter utnytter IT som et effektivt redskap for å nå sine mål.

Les hele rapporten her (bak betalingsmur)