Fremhevet bilde

Serit sponser hundesledekjører Hanna Lyrek

Lyden av hundespannene som står klare på startstreken er å høre over hele Alta. Stemningen er magisk og skaper forventinger. Hvem som vinner løpet er ikke mulig å si enda, men noe som er sikkert er at dette er lyden av lykkelige hunder som er fulle av energi. De venter bare på en eneste ting, startsignalet for å løpe ut på vidda.

Hundekjøring på Finnmarksvidda byr på unike og rå naturopplevelser. Landskapet er dekt av et uendelig hvitt snølag som ligger som en dyne over den vakre naturen. Deltagerne skal få oppleve den norske naturen fra sine vakreste sider, fra stjerneklar himmel med nordlys til uvær med snø og iskald vind.

Serit fornyer sitt sponsorat til Hanna Lyrek

Serit er stolt sponsor og samarbeidspartner for flere i lokalsamfunnet vårt. Team Lyrek med hundesledekjører Hanna Lyrek er en av disse. Lyrek har siden debuten i juniorklassen i en alder av 14 år blitt beskrevet som en av sportens største talenter. Hun imponerte sterkt og vi er stolte av å sponse denne fabelaktige hundekjøreren i år som i fjor. Å drive med hundekjøring er en livsstil. Med foreldre som er hundekjørere, er Hanna født inn i sporten. Nå driver hun på toppidrettsnivå, og legger utallige timer på trening og hundene.

Foto: Privat – tatt av Hanna Lyrek under Finnmarksløpet 2019

Løpsdynamikk og fysiologiske målinger

Enhver idrettsutøver trenger å overvåke viktige aspekter ved treningsfremgangen sin. På den måten får man en bedre oversikt over det gjeldende ytelsesnivået sitt og hva du trenger å gjøre for å holde deg der eller fortsette å forbedre deg. Serit har sammen med HP utstyrt Hanna Lyrek med PC, -HP Dragonfly, slik at hun som idrettsutøver får samlet inn data mens hun trener, for å sikre disse løpsmålingene og fysiologiske målingene.

– Vi har mange flinke unge utøvere i landet, og som stolt partner for Hanna Lyrek synes vi det er helt naturlig at vi også bidrar på det teknologiske plan. Ved å gi et bidrag i form av en flunkende ny PC håper vi at vi kan bidra til å løfte frem et ungt talent, for videre satsning, nye eventyr og gode øyeblikk med hundene.

I dag har de første snøfnuggene lagt seg i Alta og vi er spente på å følge med Hanna på hennes videre satsing.