Fremhevet bilde

Sjekk ut den nye HP Elitebook 800 G7-serien

Multitask fra hvor som helst når som helst.

En kraftig enhet for travle timeplaner, designet i aluminium og med ny front som gjør den enkel å åpne. Jobb komfortabelt fra hvor som helst med de nye lekre maskinene i Elitebook 800 G7-serien. Kommer med 4 fleksible moduser og touch skjerm, tilgjengelig som 13″, 14″ og 15″.

Slank og lett design

Med sitt slanke og lette design gjør EliteBook 800 G7-serien det enklere enn noen gang å få unnagjort arbeid når du er på farten. Et nytt tastatur og en ny styreplate som er stille og behagelig i bruk, lar deg i tillegg arbeide effektivt uten å forstyrre dem rundt deg – uansett hvor du jobber fra.


Verdens sikreste PC’er

HPs sikkerhetsfunksjoner er alltid aktivert og danner et robust forsvar som beskytter arbeidet ditt til enhver tid. Takket være HPs unike sikkerhets-funksjoner kan du dermed surfe trygt på nettet, du hindrer forbipasserende i å se hva du jobber med, og BIOS-en i minnet blir automatisk overvåket og gjenopprettet.

Holder deg tilkoblet

Disse laptopene er svært robuste, har lang levetid og en batterikapasitet som varer i opptil 23 timer på én enkelt ladning. Den kraftige Intel Core prosessoren og valgfrie 4G LTE holder deg i gang og påkoblet hele dagen. I tillegg kan batteriet lades opp til 50 % på bare 30 minutter.

HP EliteBook 800 G7-serien

Gi dine ansatte de beste IT-verktøyene for å lykkes i jobben sin!