Serit Logo

Teamsmøter som fungerer når det gjelder

Arbeidshverdagen er full av oppgaver som må gjøres, e-poster som må sendes og samtaler som må tas. For å rekke over alt på listen vår er vi avhengig av verktøy som gjør hverdagen, og særlig arbeidshverdagen, så enkel som mulig. Det er ikke uvanlig at bedrifter har avdelinger både her og der, og etter «hjemmekontor» ble et hverdagslig begrep både under og etter pandemien, er gode møteromsløsninger blitt om mulig enda viktigere. 

Hva er en møteromsløsning, sånn egentlig? I bunn og grunn er det en audio/video-løsning for møterommet. Det kan være alt fra en enkel møteromskjerm på veggen, til de største og mest avanserte løsningene. Bedrifter har forskjellige krav, ønsker og behov til møteromsløsninger. Fellesnevneren er at det skal være enkelt å bruke. Alle vil ha en løsning som virker hver gang.

Stor variasjon av møteromsløsninger

Møterom kommer i ulike størrelser og med ulik grad av funksjon. De enkleste møterommene inneholder en skjerm, et kamera, en mikrofon og en høyttaler. Når dette er på plass kan man se, høre og snakke med hverandre. Videre kan du bygge på og gjøre det så stilig som pengesekken tillater. For eksempel interaktive skjermer du kan trykke på, eller skjermer og lys med sensorer som slår seg på i det du entrer rommet. En hub på yttersiden av møterommet som krever QR-kode og gir tilgang ved å låse opp døren til de som har mottatt møteinnkalling. Nytt og fancy utstyr er vel og bra det, men det viktigste er at du har en løsning som dekker ditt, og din bedrifts, behov i arbeidshverdagen.

Bildet viser møteromsløsninger bestående av bord, stoler og skjermer

Videokonferanse har lenge vært et kjent begrep, men nå bruker vi gjerne ord som Teams, Teams-rom, Teams-møte eller Teams-løsning. Et møterom hvor man kan gjennomføre møter digitalt, rett og slett. Teams gjør det mulig å sitte på to eller flere steder mens man ser og hører personen eller personene du er i møte med. Videre kan du dele dokumenter, skjerm og dermed formidle visuelt. Dette kommer godt med hvis du ikke har mulighet til å sitte i samme rom som noen, men likevel har behov for å vise frem det du jobber med.

Viktigheten av kvalitet

Så, hvorfor bør du og din bedrift få på plass et skikkelig møterom? En bedrift som har gode møteromsløsninger, får en enklere arbeidshverdag. I dag både ønsker og krever de fleste kvalitet. Kvalitet gir en annen opplevelse. God lyd og bra bilde, uten forsinkelser. Kvalitet er når alt fungerer, og møtet går sømløst fra start til slutt. 

Å få på plass en gjennomført møteromsløsning vil i det lange løp redusere både tids- og pengebruk. Ikke sløs bort tid før hvert eneste møte med å plages med oppsett av kamera, mikrofon og den slags. Gi jobben til noen som kan den. På den måten kan du konsentrere deg om din jobb og dine arbeidsoppgaver. Bruk heller tiden på det du gjør best.

Møterom tilpasset ditt behov

Serit leverer komplette løsninger, fra den enkleste til den største og mest avanserte møteromsløsningen. Vi tilpasser møterommet etter ditt behov, og vi installerer og oppdaterer om nødvendig. En løpende driftsavtale fjerner dine bekymringer for møterommets funksjon. Hva er en god møteromsløsning for deg? Det hjelper vi deg å finne ut av. Ta kontakt for en uforpliktende prat.

Kontakt meg eller fyll ut skjemaet under

Serit Oslo

Serit Oslo

Serit Tromsø

Serit ITstyring

Serit Eltele

Serit Comtec

Serit Datalink IT

Serit Hålogaland

Serit Itum

Serit Nidaros

Mats Indbjør

Serit ProData

Kontakt meg eller fyll ut skjemaet

Kontaktskjema Oslo

Kontaktskjema Oslo

Kontaktskjema Tromsø

Kontaktskjema ITstyring

Kontaktskjema Eltele

Kontaktskjema Comtec

Kontaktskjema Datalink IT

Kontaktskjema Hålogaland

Kontaktskjema Itum

Kontaktskjema Nidaros

Kontaktskjema ProData Kirkenes