Office 365 – Økt produktivitet og samhandling

Office 365 gir deg alt du trenger for økt produktivitet og samhandling – alt levert fra nettskyen. Få tilgang på din Office, e-post og filer fra hvilken som helst PC, Mac eller mobilenhet, uansett hvor du er i verden.

Serit Office 365 blir starten på en enkel oversiktlig og fleksibel kontorløsning.

Ved å frigjøre tid fra IT-drift kan du konsentrere deg om bedriftens kjerneoppgaver og overlate drift av mail og brukere til oss.

En løsning som følger brukeren

Nye Office 365  følger brukeren, og du får tilgang på din Office og dine filer fra hvilken som helst PC eller Mac, nettbrett eller mobiltelefon. Alle dokumenter, innstillinger og egendefinerte ordlister følger med Microsoft-kontoen. Slik kan du ta arbeidet og alle tilpasninger med deg. Tjenesten skaleres etter bedriftens størrelse, antall ansatte og lagringsbehov og tilleggstjenester er tilgjengelige.

Serit sørger for at overgangen til skybasert Office går smertefritt

Serit tar ansvar for at overgangen til en skybasert Office-løsning går smertefritt. Våre konsulenter sørger for nødvendige forberedelser og en effektiv migrering til en skybasert løsning og ivaretar nødvendige oppgraderinger. Du installerer den nyeste versjonen av Office på din PC eller via nettet. Løsningen kan kjøres parallelt med en tidligere Office-versjon inntil overgangen til nettskyen er fullført.

Vi tilbyr opplæring i Office 365 for smidigere overgang

I forbindelse med overgang til Office 365 vil våre konsulenter gjennomføre opplæring for brukere på den nye Office-pakken. Med riktig opplæring fra start, går arbeidshverdagen smidigere og dere slipper oppstartsproblemer og tapt tid. Ved å kjenne programmet, får dere utnyttet mulighetene fullt ut.

Serviceavtale og brukersupport

Med Office 365 får du tilpasset administrasjon og en serviceavtale som garanterer 99,9 % oppetid, slik at du kan bruke mer tid på egen kjernevirksomhet. La vår supportavdeling løse problemer og spørsmål de ansatte har i forbindelse med bruken av Office 365. Vi bistår dere med å administrere brukere, organisere lagring og sikring.

Med en kombinasjon av vår serviceavtale og Microsofts egen garanti, kan du være trygg på at du har et system som fungerer.

Fordeler med Office 365

  • Jobb fra hvor som helst, når som helst
  • 99,9% garantert oppetid
  • Profesjonell support
  • Du får alltid siste Office-versjon
  • Tilpasse løsningen ved behovsendringer
  • Skalere antall brukere etter behov
  • Unngå store investeringskostnader
  • Kontroll på kostnadene med samlefaktura hvert kvartal – enkel budsjettering

Vi tilpasser løsningen etter deres behov

Ta kontakt med Serit i dag om du ønsker Office 365. Dette gir deg og dine ansatte tilgang på epost, Skype, Office-pakken, lagringsplass med mer, når som helst, og fra hvor som helst.

Vi tar gjerne en prat med dere for å kartlegge deres behov, for å kunne gi den optimale løsningen basert på størrelse, behov og prosesser i bedriften.

Kontakt Serit for en prat om Office 365 til din bedrift.