Serit tilbyr leie av PC-er til din virksomhet, med support og driftsavtale. Vi gir deg en enklere arbeidshverdag med et sikkert og fungerende arbeidsverktøy.

PC-leie med IT-drift
ØNSKER DU Å VITE MER?Kontakt oss for mer info og et uforpliktende tilbud.
Ta kontakt her
LEIER DU PC FÅR DU:
  • En PC som fungerer – du unngår å være uten PC
  • Oppdatert operativsystem
  • Oppdatert antivirus løsning
  • Sikker tilgangskontroll
  • Varsling ved feil og ureglementerte hendelser
  • Forutsigbare kostnader – enkel budsjettering
  • En faktura
  • Du unngår store investeringskostnader
  • Administrasjon, vedlikehold og sikker drift av PC

PC-leie med IT-drift

Hva koster en arbeidsplass som ikke fungerer optimalt? PC er fortsatt det viktigste arbeidsverktøyet på mange arbeidsplasser, og om noe ikke fungerer går dette ut over driften, effektiviteten, omsetning og ikke minst resultatet.

Vi leverer PC-er og IT-drift

Serit tilbyr leie av PC-er og drift til din virksomhet. Tjenesten er fleksibel og skalerbar slik at du enkelt kan endre antall PC-er ut i fra din bedrifts behov. Du får utstyr og drift med support i en gunstig, forutsigbar og skalerbar pakke.

Service og support på PC

I stedet for at brukerne kaster bort tid på feilsøking på en ustabil PC, kan du velge utstyr fra Serit. Vi sørger for at fungerer optimalt til enhver tid.

Tjenesten leveres i flere ulike nivåer, avhengig av hvor mange tjenester og hvor mye support du har behov for. Velg mellom alt fra enkel leie av PC, til komplett drift, overvåking, vedlikehold og support.

Kontakt ditt Serit kontor for å finne ut av hvilket nivå som best passer din bedrift.

Leie av PC gir forutsigbare utgifter

Med vår tjeneste får du full kontroll over kostnadene. Du slipper store investeringer, og betaler fast pris hver måned. Avtalen kan skaleres opp og ned etter behov i hele avtaleperioden.

Enklere hverdag for alle ansatte

Ved å leie IT-utstyr fra Serit får de ansatte en PC som alltid fungerer, og unngår nedetid. De ansatte kan bruke tiden sin på verdiskapning og bedriftens kjernevirksomhet. I tillegg er alles data er ivaretatt, trygt og sikkert. De ansatte har tilgang på hjelp og lånemaskin, og har ett kontaktpunkt å forholde seg til.

Derfor skal du leie datautstyr fra Serit

Når du velger å leie PC-utstyr fra Serit hjelper vi selvfølgelig til med å få alt til å fungere. Du får en enklere hverdag gjennom at utstyret spiller på lag på en effektiv og god måte.

Ved å la Serit levere IT-utstyret, kan du fokusere på det du egentlig skal gjøre, med en trygghet om at alt fungerer.

Kontakt Serit i dag om du ønsker å leie PC-er med drift til din bedrift. Enkelt, lønnsomt og sikkert.