Serit tilbyr programvareutvikling, som innebærer utvikling og tilpasning av programvare. Vi tilbyr tjenesten til alle som ønsker skreddersøm eller integrasjoner mellom applikasjoner.

Programvareutvikling
ØNSKER DU Å VITE MER?Kontakt oss for mer info og et uforpliktende tilbud.
Ta kontakt her
GOD SKREDDERSØM HANDLER OM:
  • Kunnskap
  • Prosesser og om dine data
  • Gode datafangstløsninger
  • Behov for rapportering
  • Om integrasjon og krav om tilpasninger

Hos Serit finner du en rekke erfarne utviklere. Våre utviklere har blant jobbet med Sharepoint, .Net og Java for å nevne noen. De har alle erfaring fra store og små prosjekter. Serits utviklere jobber både på software vi selv utvikler for salg, og med prosjekter ute hos kunder.

Mange virksomheter har behov for spesialtilpasset programvare

Din forretning og dine data kan ofte trenge spesialtilpassede løsninger. Våre utviklere tar slike utfordringer på strak arm. Dette krever dyp forståelse og tett dialog med dere. Programmering av skreddersydde løsninger og applikasjoner må håndteres profesjonelt og basere seg på et grundig forprosjekt og en detaljert kravspesifikasjon. Dyktige prosjektledere sørger for at vi har en åpen dialog i hele prosessen og leverer til avtalt tid.

Erfarne rådgivere og utviklere leverer skreddersydde løsninger

Alle våre utviklere er oppdatert på de siste plattformene. Kombinasjonen av erfarne rådgivere og utviklere gjør at vi sammen kan levere skreddersydde løsninger til din bedrift. Vi kan også bidra ed apputvikling på mobile enheter.

Kontakt Serit i dag dersom du har behov for skreddersøm og programvare som er spesialutviklet for nettopp din bedrift.