SharePoint er en web-basert samarbeidsplattform for bedriften. Her kan alle lagre felles informasjon, filer og dokumenter, og det vil være tilgjengelig fra alle plattformer.

Microsoft SharePoint
ØNSKER DU Å VITE MER?Kontakt oss for mer info og et uforpliktende tilbud.
Ta kontakt her
FORDELER MED SHAREPOINT:
  • Ha tilgang til alle filer overalt
  • Del filer på en enkel måte
  • Jobb i samme dokument
  • Alle filer og dokumenter ligger trygt lagret i skyen
  • Full opplæring

Enklere samhandling med Microsoft SharePoint

Vi tilbyr fleksible samhandlingsløsninger basert på Microsoft SharePoint. Dette omfatter både skreddersydde løsninger og ferdige pakkeløsninger.

Gjør arbeidsflyten enklere

Microsoft SharePoint innfører nye måter å dele arbeidet og samarbeide med andre, organisere prosjekter og team. Løsningene gjør det også enkelt å dele ideer og holde oversikt over hva kollegaene dine arbeider med.

Jobb i samme dokument på samme tid

Publiser innhold på SharePoint fra alle Office-programmer, og del med personer i og utenfor organisasjonen med noen få klikk. SharePoint gjør det enklere for de ansatte å samarbeide, uansett hvor de er. Du kan samskrive Office-filer, og jobbe på en presentasjon sammen med kollegaene dine selv om dere ikke er i samme rom.

Ha alle dine dokumenter tilgjengelige overalt med SharePoint

SharePoint egner seg godt for bedrifter som ikke sitter under samme tak, men stadig må samarbeide. Om du produserer materiale for kunder, kan du enkelt sende over dokumenter for korrektur og godkjenning hos kunder. Du velger selv hvem som skal få hvilken tilgang til dokumentene. Alle filer og dokumenter ligger trygt lagret i skyen, og det er like enkelt å få tilgang hjemme, som på kontoret.

Spar tid med Microsoft SharePoint

Med SharePoint levert fra Serit, ønsker vi at bedriften kan bruke mer tid på å sin kjernevirksomhet – og mindre tid på å administrere infrastrukturen. Når dere velger SharePoint fra Serit sørger vi for at full opplæring bli gitt fra start, slik at dere kan utnytte plattformen på best mulig måte.

Kontakt Serit i dag dersom du ønsker en prat rundt SharePoint. Effektiviser dokumentflyten i din virksomhet i dag.