Fremhevet bilde

Skytjenester

En hverdag med skyen gir bedre tilgang til data og fleksibilitet, der alt er oppdatert og sikkert, men du skal være trygg på reisen din til skyen – uansett hvor du er.  

Vi hjelper deg med en strategi for at virksomheten din skal ha et moderne og optimalisert IT-miljø. Vi guider deg i valg av skyer blant alle tilgjengelige alternativer, vi støtter deg i migreringen av dataene dine og hjelper med drift, overvåking og service desk.

Hva er skytjenester og hva kan det gjøre for din bedrift?

Den viktigste forskjellen på skytjenester og mer tradisjonell tjenesteutsetting er forretningsmodellen.

Skytjenester er skalerbare tjenester som blir levert over internett. Målet er å tilby kostnadseffektive, sikre og skalerbare IT-tjenester til kundene.

Du bruker trolig allerede en form for skytjeneste i forbindelse med jobb, som for eksempel e-post eller datalagring gjennom smarttelefonen. 

Hvordan kan Serit hjelpe deg med skytjenester?

Vi tilbyr markedets mest moderne plattformer for skytjenester, vi er en dedikert Partnere, og vi sikrer at du alltid har den beste løsningen for dine behov. Vi kan tilby skytjenester som gir din virksomhet muligheten til å ligge et hestehode foran konkurrentene. Våre rådgivere kan også gi dere råd om veien til skyen, og om digitalisering og sikkerhet.