Fremhevet bilde

Visma

Serit er sertifisert Visma-partner, og sammen hjelper vi kundene våre med å jobbe enda smartere og mer lønnsomt. Visma er et av Nordens ledende IT-selskaper og leverer fleksible forretningssystemer som automatiserer manuelle prosesser og håndterer repetitive oppgaver. Kunder over hele landet bruker løsningene innen økonomi og regnskap, HR og lønn, salg og prosjektstyring.

Effektiviser økonomisystemet

Dersom dere skal etablere – eller skifte eksisterende økonomisystemer kan vi anbefale Visma sine forretnings- og programvareløsninger. Systemene passer både små og store virksomheter innen privat og offentlig sektor.

Digitaliser systemene dine – få mer tid

Ved hjelp av skybaserte tjenester fra Visma skaper vi en mer strukturert, lønnsom og effektiv måte å behandle reiseregninger, lønn, fravær, timeregistrering og andre løsninger.

Vi hjelper dere. I dialog med deg som kunde kommer vi frem til den løsningen som vil passe din bedrift. Enten det er skybaserte eller lokalt installerte løsninger, store komplette ERP-pakker eller mindre standardiserte systemer.


Les om de ulike løsningene

Regnskap

Vi tilbyr nettbaserte regnskapsløsninger for små og store virksomheter. Uansett om du ønsker å gjøre regnskapet selv, eller sette det bort, har vi komplette løsninger som passer for deg. Smart regnskapsprogram for små bedrifter. Du kan velge ferdige nettbaserte løsninger eller skreddersydde pakker. Les mer om regnskapsløsninger her

Faktura

Effektiv fakturering skaper god likviditet. Ved å velge riktige løsninger får du full oversikt over fakturering og innbetaling, samtidig som administrasjonsarbeidet reduseres. For å oppnå effektiv fakturering behøver du gode systemer og automatiserte prosesser. Sammen med oss finner vi løsninger som dekker deres behov, uansett hvordan du ønsker å håndtere faktureringsprosessene i din virksomhet. Les mer om faktureringsløsninger her

Lønn og HR

Sikre riktig lønnsutbetaling, få full oversikt over ansattes fravær, utgifter og ferie. Sammen med dyktige konsulenter fra Serit finner vi den løsningen dere trenger. Uansett bransje eller størrelse på virksomheten din har vi et lønnssystem å tilby deg og din bedrift. Visma.net Payroll automatiserer lønnsprosessen, og passer både for små og store virksomheter.

Sørg for å bruke en HR-løsning som kan integreres med lønnsystemet for å oppnå en effektiv og korrekt oversikt over ansattes personalopplysninger.

Prosjektstyring

Unngå dobbeltarbeid ved å ta i bruk gode verktøy for timeregistrering og prosjektstyring. Dersom du velger prosjektstyringsverktøy fra Visma kan vi integrere det mot lønns – og HR-system som vil automatisere flere prosesser og gi en sømløs opplevelse.

Visma har smarte løsninger for prosjektstyring som gir deg bedre kontroll og forenkler din arbeidshverdag. Ulike bransjer krever ulike verktøy, derfor finner vi sammen det som passer din bedrift best. Les mer om prosjektstyring her

Våre tjenester

Våre systemkonsulenter skreddersyr og setter sammen eksisterende og nye løsninger for deg som kunde. Du får da et sømløst resultat som gjør at alt bare fungerer. Vi har også mulighet til å gi dere opplæring i de ulike løsningene, så alle kan ta effektivt i bruk de nye verktøyene.

Vi har også en egen førstelinje supporttjeneste, som hele tiden er bemannet av sertifiserte Vismakonsulenter, som gir deg høy prioritet, reduserte priser og lisensfordeler. Les mer om Serit Visma Support.