Fremhevet bilde

Wifi as a Service

Hvorfor

Det økende antallet mobile enheter har ført til større krav til båndbredde, håndterbarhet og sikkerhet. Neste generasjon Wi-Fi 6 forventes å gi ca. 40 prosent høyere hastigheter enn forgjengeren, samtidig som flere enheter kan være tilkoblet samtidig. Andre forbedringer er at tilkoblede enheter bruker mindre batteri og at sikkerheten er bedre. For å kunne utnytte Wi-Fi 6 må både nettverket og enhetene ha støtte for den nye standarden.  

Det finnes over 20 milliarder tilkoblede enheter verden over. Utviklingen skjer raskere enn noen gang. Og med nye teknologier som IoT, Wi-Fi6 og 5G må også bedrifter sørge for at nettverket tilfredstiller behovet for trådløst nettverk. Det er ikke lenger et alternativ å sitte med en utdatert nettverksløsning. Med Wi-Fi as a Service får man en smart, automatisert og smidig løsning som enkelt kan skaleres opp eller ned ut i fra behov. 

Fremtidens nettverk er smart, rask og automatisert på en helt annen måte enn i dag. Det styres sentralt og har en innebygd synlighet som gir deg den oversikten du trenger. Men for å kunne utnytte alle fordelene ved fremtidens nettverk, trenger du en stabil plattform å stå på. En skalerbar nettverksløsning som fortsetter å utvikle seg, og som leverer det brukerne og virksomheten trenger, når de trenger det. 

Wi-Fi som en tjeneste er en sikker og skalerbar nettverksløsning for din bedrift. Serit tar fullt ansvar for komplett drift og overvåkning av tjenesten. Basert på et kvalitetssikret design, plasserer vi ut rett antall aksesspunkt for å dekke ønsket område. Nettverket kan bygges ut for framtidig, utvidet kapasitet og dekningsområder etter «pay-as-you-go»-metoden.

Med wifi as a service får du

  • Sikker og stabil løsning.  
  • Design, implementering er inkludert. 
  • Feilsøking, feilretting og utskifting av komponenter er inkludert. 
  • Fast forutsigbar månedlig kost.

Klar for å komme i gang med markedets beste Wifi-løsning?

Med Wi-Fi as a service får du en nettverksløsning som fortsetter å utvikle seg, og som leverer det brukerne og virksomheten trenger, når de trenger det.

Ta kontakt med ditt nærmeste Seritkontor.