Fremhevet bilde

Smart AV. God Jobbdag.

Med den «nye normalen» har bedriftene behov for mye større fleksibilitet for sine ansatte når det gjelder hvor og hvordan de ansatte kan utføre sine arbeidsoppgaver.

Det som tidligere var typiske fysiske møter, workshops og reiser – blir nå i større grad gjennomført digitalt, på tvers av lokasjoner. Våre AV-tjenester skal inspirere til, og muliggjøre at denne samhandlingen kan gjennomføres på en bærekraftig, smidig og brukervennlig måte.

Vi ser at markedet har et økende behov for gode møterom. For den ha den viktige samtalen, den viktige presentasjonen og ikke minst de gode samarbeidene som har blitt erstattet fra å være fysiske møter – til digital samhandling på tvers av lokasjoner.

Hjemmekontoret har også blitt en viktig del av hverdagen til kontorarbeidere – og stadig flere arbeidsgivere ønsker å sikre at sine ansatte har en god og trygg løsning for dette. Derfor tilbyr vi nå en Proff hjemmekontortjeneste som ivaretar sikkerheten til bedriften, samt gir brukeren kontorfølelsen på hjemmekontoret​​​​​​​​​​​​​​. 

Les om våre tjenester nedenfor. Smart AV. God Jobbdag.

Møterom – som en tjeneste

Vi leverer møterom som en tjeneste, det vil si at du betaler en fast lav pris i måneden – og får møterommet installert, driftet og med support av vårt kundesenter. Med denne tjenesten følger også et årshjul med vedlikehold og oppdatering av utstyr.

Møterommene kommer i ulike størrelser, for å dekke ulike behov og formål for bruk. Les mer om tjenesten her.

Hjemmekontor Proff

Hjemmekontoret har blitt en viktig del av hverdagen til alle ansatte, og stadig flere arbeidsgivere ønsker å sikre at sine ansatte har en god og trygg løsning for dette.

En hjemmekontorløsning fra Serit Møre vil ivareta den ansattes behov for produktivitet og sikkerhet – ikke minst gi deg “kontorfølelsen” på hjemmekontoret. Les mer om tjenesten her.

Fra 490,- eks. mva.

Smart infoskjerm

Med en digital skjermløsning reduserer du ikke bare bedriftens klimaavtrykk, men du sparer også penger på å kunne oftere bytte og oppdatere innhold og budskap – med noen få tastetrykk.

Med den skybaserte infoskjermtjenesten fra Serit får du skjerm, lisens på brukervennlig programvare for publisering og en driftsavtale med support fra vårt kundesenter. Les mer om tjenesten her.

Fra 990,- eks. mva.

Smarte klasserom

Et smart klasserom legger til rette for fjernundervisning, interaktivitet og god samhandling, både når klassen sitter samlet og for de som må følge undervisningen hjemmefra.

Et smart klasserom leveres som en tjeneste med installasjon, touchskjerm, kabler, opplæring og dokumentasjon. Les mer om tjenesten her.

Fra 1090,- eks. mva.

Smarte fellesareal

Mange bedrifter ønsker å kunne samle de ansatte eller informere sine ansatte og besøkende på en mer fleksibel måte enn før. Utnyttelse av kantiner, spiserom og andre typer fellesareal til denne type formål øker.

Denne tjenesten inkluderer blant annet skjerm, google chromecast, høyttalere, trådløst mikrofonsystem og lydanlegg. Les mer om tjenesten her.

Fra 2790,- eks. mva.