Fremhevet bilde

Smart infoskjerm

Serit Møre leverer smart infoskjerm som en tjeneste til SMB-markedet. Våre løsninger er skybaserte med et enkelt og brukervennlig grensesnitt – som lar deg enkelt gjøre endringer og oppdatere din skjerm fra hvilken som helst nettleser. Sammen med deg som kunde kartlegger vi ditt formål og behov for digitale skjermer. For eksempel kan målsetning med en digital infoskjerm være økt salg, markedsføring, real-time rapportering eller internkommunikasjon.

Med Smart infoskjerm som en tjeneste kan man styre både intern og ekstern kommunikasjon på en god måte. Det er lett å styre tilpassede budskap til ønsket målgruppe gjennom et dynamisk innhold.

Med en digital skjermløsning reduserer du ikke bare bedriftens klimaavtrykk, men du sparer også penger på å kunne oftere bytte og oppdatere innhold og budskap – med noen få tastetrykk. Ved å velge en brukervennlig og skybasert løsning, enten du har en eller flere skjermer du skal holde oppdatert, vil det være enkelt å opprette og administrere dine digitale infoskjermer. Det du ser i administasjonskonsollen er det du får. Du holder derfor alltid kontrollen og vet nøyaktig hvordan innholdet ditt faktisk vil se ut på skjermene dine.

Med Smart infoskjerm fra Serit Møre får du:

  • Rådgivning for valg av løsning.
  • Komplett skybasert løsning med styring av innhold.
  • Periodisk vedlikehold 2 ganger i året.
  • Opplæring av tjenesten inkludert.
  • Installasjon inkludert.
  • Pris fra 990,- per måned.

Kom i gang med denne tjenesten - ta kontakt med oss i dag!

Oppdater infoskjermene dine fra hvor som helst – og når som helst.

Ta kontakt