Fremhevet bilde

WorkPoint

Skap den moderne arbeidsplassen for prosjektstyring med digital transformasjon med Microsoft 365. WorkPoint er et skybasert verktøy som strukturerer opp deres Microsoft 365 data. Dette gir en raskere brukeradopsjon siden verktøyene allerede er godt kjent for brukerne. Rask implementering og drift av løsningen. Den digitale transformasjonen, kvalitetssikring, automatisering og effektivitet er nøkkelegenskapene for WorkPoint.

Project Management

Prosjektstyringsmodulen i WorkPoint gir deg en sentralisert styring for å håndtere alle arbeidsflyter og dokumentasjon i et prosjekt. Med dette effektive verktøyet får du en fullstendig oversikt over alle pågående prosjekter med en visuell visning av fremdriften til hvert prosjekt.

Alle prosjektmedarbeidere kan være trygg på at prosjektstyringsverktøyet vil være intuitivt og enkelt å bruke. Dette forsikrer dere f.eks. om at det ikke vil være mulig å gå videre i prosjektet før alle oppgaver og dokumentasjon har tilfredsstilt et forhåndsbestemt nivå.

WorkPoint 365 prosjektledelse er en skyløsning basert på SharePointOnline og Microsoft 365 som bruker den nyeste Microsoft-teknologien, samt de beste verktøyene for å støtte effektivisering og automatisering av arbeidsflyter. WorkPoint 365 integreres sømløst i Microsoft 365-pakken, noe som gjør det mulig å jobbe i Microsoft Teams, Flow, Planner, Power BI, Power Apps. Office-programmer Outlook, Excel, Word og Power Point og mer. Det gir muligheten til å jobbe med prosjekter i Office 365-pakken, og gir de ansatte et gjenkjennelig, brukervennlig grensesnitt. WorkPoint er et standard prosjektstyringssystem som krever minimal tilpasning og kan konfigureres for å støtte et bredt spekter av arbeidsflyter og prosesser.

Løsninger og funksjoner som dekker deres behov

WorkPoint tilbyr løsninger som dekker noen av de mest forretningskritiske områdene i en organisasjon – og kan enkelt integreres for en spesifikk avdeling for å møte individuelle behov, eller implementeres over hele organisasjonen.

Sjekk ut videoen nedenfor for å se hvordan dette er sydd sammen.

Video: Workpoint AS

Nøkkelegenskaper – Workpoint 365 Prosjektledelse

  • Oversikt over prosjektinnhold og fremdrift, inkludert prosjektdokumenter, parter, møter, notater, e-post osv.
  • Støtte for prosjektprosessen med stegvis prosessstyring.
  • Automatisering av prosjektprosesser.
  • Ledelsesoversikt over prosjekter og fremdriften for prosjekter i hele organisasjonen.
  • Tydelig, intuitivt og gjenkjennelig brukergrensesnitt.
  • Effektivt søk på tvers av prosjekt, kunder, dokumenter, e-poster og mer.
  • Enkel loggprosess der metadata fra prosjektet automatisk arves.
  • Oversikt over «Mine prosjekter» og «Mine oppgaver» som liste over prosjekter som skal utføres i henhold til tidsfrister.
  • Enkelt samarbeid og kunnskapsdeling i prosjektgruppen din, så vel som med eksterne prosjektparter.
  • Malbibliotek for rask styring av prosjektmaler.

Ønsker du en demonstrasjon av WorkPoint?

Bli med på den digitale transformasjonen ved prosjektstyring, kvalitetssikring, automatisering og effektive løsninger med WorkPoint.

Ta kontakt med oss i dag!