Fremhevet bilde

Sikkerhet i Microsoft 365

Sikkerheten er bygget inn i plattformen

Å ivareta IT- og datasikkerhet i en moderne virksomhet, blir stadig mer krevende. Og kanskje særlig i SMB-virksomheter, med begrensede IT-ressurser og ansatte som ofte må ta ansvar for flere områder enn bare data, kan kombinasjonen av nye trusler, et stort utvalg av sikkerhetsprodukter og tjenester og begrenset tid og penger, være utfordrende.

I M365 har Microsoft realisert en ambisjon om å forenkle virksomhetens datasikkerhetsarbeid ved å bygge sikkerhetsfunksjonaliteten inn i plattformen.

Microsoft Enterprise Mobility + Security er en plattform for intelligent mobilitet- og sikkerhetsadministrasjon. Den er med på å beskytte og sikre organisasjonen og gir de ansatte muligheten til å arbeide på nye og fleksible måter:

• Identitets- og tilgangsstyring

• Informasjonsbeskyttelse

• Trusselbeskyttelse

• Microsoft Endpoint Manager

• Sikkerhetsmegler for skytilgang

Administrasjon av enheter

Sammen med Microsoft 365 får virksomheten også Microsoft Intune, et verktøy som forenkler administrasjon av den moderne arbeidsplassen og den stadig økende mengden av mobiltelefoner, nettbrett og PC-er som de ansatte jobber på.

Støtt det mangfoldige mobiløkosystemet

Administrer iOS-, Android-, Windows- og macOS-enheter på en sikker måte, med én enkelt løsning for sluttpunktadministrasjon. Effektiviser og automatiser distribusjon, klargjøring, policystyring, applevering og oppdateringer.

Oppnå IT-effektivitet i skyen

Hold deg oppdatert med en svært skalerbar og globalt distribuert skytjenestearkitektur. Utnytt den intelligente skyen for å få innsikt og grunnlinjer for sikkerhetspolicyene og konfigurasjonsinnstillingene.

Beskytt data med eller uten enhetsregistrering

Hjelper til med å beskytte data når du ikke administrerer enhetene som brukes av ansatte eller partnere for å få tilgang til arbeidsfiler. Beskyttelsesreglene i Intune appen, gir granulær kontroll over Office 365-data på mobile enheter

Microsoft 365

Optimaliser samarbeid og sikkerhet i en produktivitetspakke. Microsoft 365 samler det beste fra Windows 10, Office 365 og sikkerhet i en og samme platform.

Ta kontakt med oss idag!