Fremhevet bilde

Microsoft 365 Backup

Hent tilbake viktige filer på 1-2-3 med Microsoft 365 Backup.

Hvorfor

Stadig flere bedrifter bruker Microsoft 365 i økende grad for virksomhetskritiske data. Tilbud, prosjektdokument, avtaler, kontrakter, selskapsdokumenter og styredokument er eksempler på dette. Det er derfor kritisk å sikre at man har backup av denne type data dersom uhellet skulle være ute. 

Microsoft har begrensninger på hvor lang tid de tar vare på kopier av data. I tillegg har de begrenset funksjonalitet knyttet til å legge tilbake enkelte filer, ofte må man legge tilbake hele dokumentbibliotek noe som kan medføre at man skriver over alle filer i en mappestruktur (dokumentbibliotek). Ved behov for tilbakeføring av data haster det gjerne. Det er ikke alltid slik at Microsoft responderer så raskt som man ønsker i en slik situasjon.

Microsoft 365 Backup er en viktig tjeneste for alle som bruker Microsoft 365 for å behandle og lagre virksomhetsdata. Serit setter opp tjenesten og sørger for at din bedrift har full sikkerhet for informasjon du lagrer i M365. Microsoft er tydelige på at det er kundens ansvar å ta backup av sine data. 1) 2) 
 
Data kan for eksempel mistes ved: Sletting av data i vanvare – At bedriften utsettes for skadelig programvare – Hacking – Feil i Programvare.

1)Microsoft Services Agreement 2)Microsoft Office 365 Shared Responsibility Model 

Med Microsoft 365 Backup får dere

  • Daglig backup 
  • Bedriftens ansatte kan vederlagsfritt kontakte vårt kundesenter som hjelper de å hente tilbake data fra Microsoft 365  
  • Ubegrenset datamengde er inkludert 
  • Pris er kr. 35,- per bruker per måned.  

Microsoft 365 Backup

Klar for å sikre bedriftskritiske data?

Sett opp Microsoft 365 Backup i dag.

Ta kontakt med oss her!