Microsoft 365 og den moderne arbeidsplassen – last ned ny ebok fra Serit

Lær hvordan du får maksimalt ut av Microsoft sine produktivitetsverktøy.

 

Ny teknologi, Microsoft sine produktivitetsverktøy (for eksempel Outlook, Teams og PowerPoint), mobile enheter og samarbeidsplattformer har endret måten de aller fleste av oss jobber på. 

Last ned eboken og lær mer om hvordan du kan bruke verktøyene du allerede har tilgang på i arbeidet med å forme en sikker, innovativ og effektiv arbeidsplass.

Les mer og last ned vår e-bok om den moderne arbeidsplassen

Registrer deg med din e-postadresse for å motta e-post med lenke til nedlasting av e-bok. (Husk å sjekke søppelposten hvis du ikke mottar eposten i løpet av noen minutter.)
  • Ved å registrere din e-postadresse bekrefter du å ha lest vår personvernerklæring og godtar at vi sender deg deg e-post med informasjon om relevante webinarer og tilbud.
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

 

 

Du kan også melde deg på et av våre lokale Microsoft 365-webinarer eller det nasjonale webinaret: 

11. juni, kl. 09.00 – 10.00, nasjonalt webinar om Microsoft 365 og den moderne arbeidsplassen med Daniel Horgmo fra Microsoft Norge.

16. juni kl 09:00 – 10:00, webinar om Microsoft 365 og den moderne arbeidsplassen med Pål Innvik og Simon Skotheimsvik fra Serit Møre

18. juni kl 09:00 – 10:00, webinar om Microsoft 365 og den moderne arbeidsplassen med Eirik Berg fra Serit Harstad

19. juni kl 13.00 – 14.00, webinar om Microsoft 365 og den moderne arbeidsplassen med Olav Andreassen fra Serit Notodden