Velkommen til frokostseminar i Tromsø om Microsoft 365 og den moderne arbeidsplassen

Torsdag 11. juni inviterer vi til frokostseminar i våre lokaler i Kløvervegen 17. Seminaret vil vare fra kl 08:00 til 11:00 og vil bli tilrettelagt i henhold til de nasjonale retningslinjene knyttet til COVID-19. Det vil derfor være et begrenset antall plasser.

 

Hjemmekontor og digitalt arbeidsmiljø er nytt for mange. Gode rutiner og en felles forståelse av den digitale samhandlingsplattformen er en forutsetning for å få et velfungerende digitalt arbeidsmiljø. Mange har allerede tilgang til verktøyene som skal til for å løse utfordringer man kan oppleve når man prøver å få til effektiv samhandling med kunder og kollegaer fra kontoret eller hjemmekontoret.

Vårt frokostseminar vil hjelpe din virksomhet å skape en god digital samhandling. Fra klokken 09:00 vil Daniel Horgmo fra Microsoft Norge presentere Microsoft 365 og deres tanker rundt den moderne arbeidsplassen.

Etter dette vil Serit Tromsø fortelle om egne erfaringer med utfordringer til distanseledelse og tiltak for å opprettholde effektiviteten når de ansatte må jobbe hjemmefra. Vi vil også demonstrere våre erfaringer med bruk av ulike verktøyer fra Microsoft 365-porteføljen for å oppnå en effektiv hverdag på den moderne arbeidsplassen.

Frist for påmelding er innen utgangen av tirsdag 9. juni. Deltakelse er gratis. Seminaret og servering av frokost vil være tilrettelagt og følge gjeldende retningslinjer som er satt i forbindelse med COVID-19.

Meld deg på her

Når:                Beskrivelse:
08:00-08:45   Frokostservering
08:45-09:00   Velkommen ved Svenn Hanssen fra Serit Tromsø
09:00-10:00    Microsoft 365 og den moderne arbeidsplassen ved Daniel Horgmo fra Microsoft Norge
10:00-10:30     Utfordringer ved distanseledelse i koronatiden ved Svenn Hanssen fra Serit Tromsø
10.30-11:00      Demo av Microsoft 365 som et effektivt redskap for den moderne arbeidsplassen ved                                      Gaute Monsen og Joakim Mortensen fra Serit Tromsø
11:00-                1-1 møter med ressurser fra Serit Tromsø (påmelding i løpet av seminaret)