Digitalisering og ny teknologi gir oss mulighet til å jobbe hvor vi vil, og forskning argumenterer for at dét kan være en god ide. Hjemmekontor, eller mulighet til å jobbe fra ulike deler av bedriftens kontorlokaler, gir bedre arbeidsflyt og større rom for kreativitet. Så hvordan kan bedriften best legge til rette for en mer forflytningsvennlig arbeidshverdag?

 

 

Når du sitter på din faste kontorpult på arbeidsplassen, blir du raskt ”fritt vilt” for dine kollegaer. De vet jo alltid hvor de kan finne deg? Scenarioet er typisk. Du var nettopp godt i gang med å fokusere på en utfordrende oppgave, og så står han der, den hyggelige kollegaen som bare vil slå av en prat om helgens utflukt. Problemet er kanskje ikke avbrytelsen i seg selv, men derimot tar det ofte tid å få tilbake konsentrasjonen for oppgaven du var i gang med.

Forflytningsvennlig jobbhverdag

Nær åtte av ti mener at det er mer eller like effektivt å jobbe hjemmefra, ifølge en undersøkelse utført av ManpowerGroup. Ikke bare sparer man tid til reise mellom hjem og jobb, men færre avbrytelser gjør at mange opplever bedre arbeidsflyt. På bedriftens kontor kan større variasjon med hensyn til hvor en jobber i lokalene, virke stimulerende på motivasjon og konsentrasjon i arbeidet.

Folk med hjemmekontor, eller ansatte som like gjerne jobber i korridoren eller i kantinen på arbeidsplassen, bør ha arbeidsverktøy som det er lett å bringe med seg fra plass til plass. I tillegg til valg av riktig maskin, kan enkelte tilbehør forenkle arbeidet og øke produktiviteten.

Anbefalt arbeidsverktøy for hjemmekontor og møteromskrigeren i bevegelse:

En superlett, robust og sikker maskin: Dell Latitude 7480 er et godt valg for deg som jobber fra hjemmekontor, eller er mye i bevegelse på kontoret i løpet av arbeidsdagen. Her får du en superlett og robust maskin.

Anbefalt tilbehør til Dell Latitude 7480:

  • Tastatur og mus:  KM636. Trådløst nordisk tastatur og mus i sort farge.
  • Dock: USB-C dock WD15. Dell-dokkingstasjonen har en kraftig DisplayPort over USB Type-C-kabel som gjør det raskt og enkelt å koble til en bærbar PC via én enkelt data- og strømkilde opptil 130 W.
  • Skjerm: P2417H, utformet for komfort og brukervennlighet. Mange justeringsfunksjoner, smale kanter og godt med tilkoblingsporter. 24 tommer, 1920×1080, IPS panel.
  • USB-C adapter: DA200, USB-C til HDMI/VGA/Ethernet/USB 3.0 kobler den bærbare PC-en til en ekstern skjerm med et fritt valg av HDMI- eller VGA-utgang. Du kan også koble til internett og alle nødvendige eksterne enheter via Ethernet- og USB 3.0-porter. Denne lille og kompakte adapteren erstatter opptil 3 dongler, slik at du får mer plass i vesken og på skrivebordet.

 

 

 

 

Vis PC-produktpakken og kjøp Vis PC-en og kjøp

Alt nevnt anbefalt tilbehør samt PC er inkludert i PC-pakke prisen. Vi kan tilby deg en spesialpris hvis  ønsker å kjøpe 8 stk. eller flere PC-er eller PC-pakker.

Ta kontakt med oss, vi sender deg et tilbud.

Noen fordeler om dock:

  • Dell-dokkingstasjonen har en kraftig DisplayPort over USB Type-C-kabel som raskt lar deg koble til en bærbar PC eller et nettbrett via én enkelt data- og strømkilde. Du får også en enkel og pålitelig tilkobling fra den bærbare PC-en eller nettbrettet til to FHD-skjermer eller én 4K-skjerm ved 30 Hz og alle nødvendige eksterne enheter.
  • Dell-dokkingstasjonen er kompatibel med utvalgte bærbare PC-er, arbeidsstasjoner og nettbrett fra Dell og mange enheter fra andre produsenter med USB Type-C-porter for data, video og strøm. Du kan enkelt koble til skjermer, mus, tastatur og lydenheter fra kompatible systemer via dokkingstasjonen.

Vi i Serit kan bistå med å øke produktiviteten og effektiviteten hos deg, ta kontakt med oss.