Fremhevet bilde

Vi skreddersyr hjemmekontoret for deg

Mange opplever utfordringer når så mange ansatte sitter på hjemmekontor. Serit hjelper deg å skreddersy sikre og praktiske løsninger – med den kapasiteten du har behov for.

I Norge har digitaliseringen i samfunnet kommet langt. Innbyggerne er vant til å benytte nettbaserte løsninger til alt fra reseptfornyelse til selvangivelse. Og i arbeidslivet har mange allerede gode løsninger for å sikre at brukere, både ansatte og kunder, kan benytte digitale tjenester og applikasjoner fra hvor som helst og når som helst, på en sikker måte.  

I kjølvannet av Regjeringens koronaråd har vi imidlertid sett en helt ny situasjon. Mange arbeidsgivere har flyttet hele arbeidsstyrken ut fra kontoret og de aller fleste av disse ansatte, jobber hjemmefra. Oppfinnsomheten og evnen til raskt å finne nye, gode løsninger for kommunikasjon og samarbeid er imponerende. Samtidig har endringene skjedd så raskt at de færreste har løsninger med en kapasitet og sikkerhet som er nødvendig for å håndtere den nye situasjonen.  

Mange utfordringer på hjemmekontor 

Utfordringene varierer, men mange av dem handler om raskt å få på plass gode verktøy for samarbeid, videokonferanse og delinger av filer, om å sikre virksomhetens digitale verdier og om raskt å hjelpe de ansatte til å ta i bruk de nye løsningene. Noen trenger råd over telefonen, mens andre trenger skjerm, mus og tastatur levert på døren. 

Serit jobber også hjemmefra – og vi kan bistå med, og levere, omtrent det samme som før. Våre ansatte er erfarne konsulenter med kompetanse på denne type løsninger og problemstillinger. Vi er allerede godt i gang med å bistå flere selskaper med å sikre god brukeropplevelse fra hjemmekontor – og vi har kapasitet til å hjelpe flere. 

Hvis dere opplever utfordringer med å finne gode løsninger og prosesser, har problemer med å ta i bruk verdifulle applikasjoner eller trege nettverk og servere, kan en av våre medarbeidere raskt sette seg inn i situasjonen, kartlegge problemet og komme med forslag til en skreddersydd løsning.  

Vi har ledig kapasitet til deg og din bedrift, kontakt oss i dag.