Serit er sterkt opptatt av lokal tilstedeværelse og av å bygge nære relasjoner for å gjøre IT til et konkurransefortrinn for våre kunder. Da er det naturlig for oss at vi også sponser lokal idrett og lokal kultur. Bredden er viktigere enn toppen for oss.

Les mer om noen av våre sponsoravtaler under:


Refleksvest for barn med serit-logo og ulike barnehagenavn. Serit Tromsø sponser barnehager

Refleksvest til barnehager

Til høsten 2023 vil 383 barnehagebarn i og rundt Tromsø løpe rundt med refleksvester med vår logo. Et viktig tiltak i trafikksikkerhet. Vi er veldig glade for å kunne bidra til sikringen av fremtidens IT-medarbeidere.


Støtte til ungdomsavdelingen i Medkila IL

Serit Hålogaland forlenger sin samarbeidsavtale med Medkila IL ut 2025. Midlene går til ungdomsavdelingen, hvor Serit Hålogaland sin logo vil være synlig på alle draktene til de mellom 6 og 14 år i klubben.

Vi ønsker å bidra til tilrettelegging for fysisk aktivitet for barn og unge. Samtidig viser vi støtte til alle de frivillige i klubben som legger inn mye av sin fritid for å nå målene.
«Serit Hålogaland har vært en solid støttespiller over mange år, noe vi er veldig takknemlig for. En slik langsiktig avtale er med på å skape forutsigbarhet og trygghet i det å bygge en klubb for barn og unge», sier Ole Martin Linaker fra Medkila IL.

Espen Bornø og Ole Martin Linaker fra Medkila IL med en spillertrøye mellom seg med diverse sponsorat. Serit Hålogaland sponser Medkila IL.

Svenn Hanssen og Vilde Nilsen. Serit Gruppen sponser parautøver Vilde Nilsen.

Hovedsponsor for parautøver Vilde Nilsen

Vi er begeistret over å kunngjøre at vi går inn som privat hovedsponsor for talentfulle Vilde Nilsen, en inspirerende parautøver fra Tromsø! Serit Gruppen har valgt å gå inn som sponsor i perioden frem mot OL i Milano 2026.

Vilde Nilsen er en 22 år gammel skiløper og skiskytter som går for Kvaløysletta skilag / Tromsø Skiskytterlag – TSSL. Hun vant to gull og to sølv under VM i Östersund i februar 2023, og hun mottok kongepokal som første parautøver noensinne under NM i april 2023. Vilde har to OL-sølv fra Paralympics i 2018 og 2022, og har vunnet World Cup langrenn sammenlagt tre ganger (2019, 2020 og 2022). 🏆


Triatlet Sara Johnsen

Serit Hålogaland forlenger sponsoravtalen med triatlet Sara Johnsen. Vi ønsker med det å bidra til at hun skal nå sitt langsiktig mål om å kvalifisere seg til VM.

For å nå dette målet krever det tålmodighet og struktur, og ikke minst noen solide medspillere gjennom familie og sponsorer. Med 100% stilling i en krevende jobb, og som mamma til to små, er vi imponert over måten hun har tid og overskudd til sin idrettslige satsing. Ikke minst måten hun sprer energi og oser overskudd, kombinert med holdninger som har gitt resultater det står respekt av, er til stor inspirasjon for oss i Serit Hålogaland. Vi har helt sikkert noe å lære, og ser nytten av å bruke av hennes kunnskap som idrettsutøver og lege inn mot vårt selskap.

Bilde av to personer - Espen Bornø fra Serit Hålogaland og triatlet Sara Johnsen.

Bilde av en tskjorte med ulike logoer fra sponsorer. Serit Eltele sponser Lille Qvæntrimmen

Spons til Lille Qvæntrimmila

Serit Eltele ønsker å vise tilstedeværelse og bidra til lokalsamfunnet rundt oss. Noe som samler mennesker i alle samfunn er barne- og ungdomsidrett.

Serit Eltele var en av samarbeidspartnerne under Qvæntrimmila 2023 i Vadsø som fant sted i august. Løpet samlet nærmere 150 seniordeltakere og over 100 barn deltok på «Lille Qvæntrimmila». Der fikk alle deltakere medaljer og t-skjorter:)