Vi trenger fleire dyktige medarbeidarar, IT konsulent/Senior IT konsulent

Vi ynskjer å styrke vår bemanning ved vårt kontor i Stryn, og søkjer i den sammanheng etter IT konsulenter/Senior IT konsulenter

Serit Fjordane IT har tre kontorer i Sogn og Fjordane, og er fylkets største IT-leverandør. Du finner oss i Førde, Stryn og Gaupne.

Siden oppstarten i 1998 har vi levert tjenester med høy stabilitet, ytelse og trygghet. Gjennom lokal
tilstedeværelse både i Førde, Stryn og Gaupne er vi den naturlige samarbeidspartneren i fylket.

Vi arbeider i tett og nær dialog med kunde, og har fokus på å videreutvikle IT som et verdiskapende
virkemiddel i bedriften. Våre 30 dyktige medarbeidere innehar høg kompetanse innan tenester som datasenter, IT-rådgiving, infrastruktur, utvikling, digitale tjenester og IT-drift.

Kvardagen i Serit Fjordane IT:

Som IT konsulent i Serit Fjordane IT, har du tilgang til eit stort kompetansenettverk gjennom Serit-gruppa i Norge. Vi tilbyr tenester som skal optimalisere IT-kvardagen, med kjerneområda infrastruktur, samhandling, kommunikasjon og sikkerheit. Vi er opptatt av å vere tilgjengeleg lokalt, slik at vi kan bygge gode relasjonar og gjere IT til eit konkurransefortrinn for våre kundar.

Kven er du?

Vi ser etter deg som evnar å sjå kundens utfordringar, og klarar å kople saman teknologi og menneske. Du er ein problemløysar som likar ei utfordring, og tek ansvar for å løyse kundens problem.

Det er en fordel om du har kompetanse innanfor eitt eller fleire av desse områda eller lignande:

  • Microsoft
  • Citrix
  • VMWare
  • Veeam
  • Nettverk og Brannmur

Kvalifikasjonskrav: Må snakke flytende norsk

Avhengig av kvalifikasjoner vil ansvarsområder være:

Design og implementering av kundeløysingar. Rådgjevar og teknisk støtte. Delta aktivt i prosjekt/prosjekteigar. Workshops med kundar. Drift og overvaking, kundesenter og teknisk support.

Vi tilbyr:

Konkuransedyktige vilkår. Moglegheita til å forme din eigen arbeidskvardag. Spennande prosjekt. Kompetansebygging. Eit positivt og aktivt arbeidsmiljø i ein region i sterk utvikling.

Arbeidsstad: Stryn

For spørsmål eller meir informasjon ta kontakt med Konsulentsjef John Hinsverk, på telefon 91100625 eller på epost: john.hinsverk@fjordane.serit.no.

Frist: 31. mars.

Sjå også utlysing på: Finn.no  

Søk på stilling