Fremhevet bilde

Vil du bli den neste IKT-lærlingen hos Serit Eltele?

Serit Eltele er et nordnorsk it-selskap med 33 ansatte fordelt på hovedkontoret i Alta, og avdelingskontorer i Vadsø og Molde. Gjennom gode samarbeid, og gjennom å ha vært lærebedrift i mange år, har vi utviklet et solid fagmiljø som brenner for gode IT-løsninger. Vårt viktigste mål er å gi våre kunder i privat og offentlig sektor tilgang til høy kompetanse, samt sikker og fremtidsrettet teknologi. Vi har lang erfaring innen drift av offentlige virksomheters IT-hverdag og er leverandør av velferdsteknologi til mange kommuner.  Vårt mål er å være den mest lønnsomme it-partneren for våre kunder.


Har du gått IKT Servicefag og mangler læreplass fra høsten?

Ikke fortvil! Du har fortsatt mulighet til å bli lærling i Nord-Norges største og kuleste IT selskap. Er du superinteressert i IKT-faget og har lyst til å utvikle deg videre? Vi tilbyr deg en spennende faglig og personlig utvikling. Vi er opptatt av mestring, og heier på deg hele veien mot fagprøven. Hos oss vil du jobbe med dyktige og dedikerte medarbeidere som vil gi deg nødvendig støtte og opplæring. 

Vi ønsker at du:

  • Har gode resultater, og lite fravær fra VG1 og VG2 i IKT Servicefag 
  • Har lidenskap for teknologi 
  • Har lyst til å lære 

Du er:

  • Strukturert, positiv og serviceinnstilt 
  • Motivert, ansvarlig, og engasjert 
  • Selvstendig, aktiv og selvgående 

Frist: 18. juni 2021

Har du ikke helt troen på deg selv? Søk likevel, vi vil gjerne vise deg at du har all grunn til å ha det! Søkere vil bli innkalt til intervju. Vil du vite mer? Kontakt vår personalleder, Linda Tangen, på 982 18 927. Søknad sender du til jobb@eltele.serit.no.