Fremhevet bilde

Vil du bli en av oss?

Vi er alltid interessert i å komme i kontakt med kompetente kandidater med tanke på fremtidige stillinger og selvfølgelig spiller kjønn og alder ikke noen rolle. I Serit så omfavner og dyrker vi mangfold, og i Serit kan du være akkurat den du er.

Send oss din CV og søknad her.

Serit er alltid på jakt etter reale folk som ønsker seg rå muligheter og som kan hjelpe oss å nå våre mål. I søknaden/åpen søknaden ønsker vi at du inkluderer en CV og et søknadsbrev, der du forteller litt om deg selv og hvorfor du er interessert i å jobbe hos oss.

Våre ledige stillinger i dag

Vil du ha lærlingplass hos et IT-selskap som satser på deg også etter lærlingtiden?

Er du inne i ditt siste skoleår og skal søke lærlingplass innen IT? Ønsker du å komme inn i en bedrift som satser på lærlingene sine, og hvor et vellykket opphold kan føre til fast ansettelse? Da er lærlingplass i Serit en mulighet du ikke kan gå glipp av.

Serit er godkjent lærebedrift og har lang erfaring med opplæring av ungdommer som ønsker en spennende arbeidshverdag innen teknologi. Som lærling hos Serit jobber du sammen med kunnskapsrike og engasjerte kollegaer, som gir deg god opplæring i løpet av din toårige læretid hos oss.

Vi ønsker at vår nye lærling:

  • Har gode resultater fra VG1 og VG2 innen IKT fag
  • Er strukturert, positiv og serviceinnstilt
  • Er motivert og ansvarlig, engasjert og lærevillig
  • Er selvstendig, aktiv og selvgående

Vi tilbyr en trygg og faglig god læreplass med gode utviklingsmuligheter i et spennende, kompetansemiljø.