Fremhevet bilde

Jobb smartere med WorkPoint 365.

SMART OG BRUKERVENNLIG PLUG-IN FOR OUTLOOK OG MICROSOFT 365 OFFICE: Administrer og struktur e-post og dokumenter i SharePoint og Teams med WorkPoint Express i Outlook. Prøv gratis i 30 dager.

Kunnskapen du trenger: On-Demand

Synes du det også er vanskelig å administrere og strukturere e-post og dokumenter i SharePoint? Du vet sikkert også hvor tidkrevende det kan være å håndtere mange e-poster samtidig som du har flere mapper åpne – mens du lagrer filer midlertidig på skrivebordet før de kan lagres på rett sted – gjenkjennbart, ikke sant? Med en grunnpakke fra WorkPoint 365 løser vi dette problemet.

Med en WorkPoint365 – Grunnpakke får du strukturert og enkel tilgang til dokumentene og e-postene du trenger hvor som helst og når som helst. Å miste informasjon er vondt. Men med denne løsningen kan du kontrollere dataene dine og innsikten fra en enkelt kilde, og sikre at ingen filer går tapt. Det betyr at du enkelt kan finne e-post, dokumenter, notater og samtidig opprette nye som automatisk lagres for senere bruk og kan deles med andre i organisasjonen.

Vi kan ikke snakke om grunnpakken uten å snakke om WorkPoint Express.

Med WorkPoint Express sparer du verdifulle timer med rask og effektiv e-post journalføring og arkivering. I dette systemet kan du raskt og enkelt dra vedlegg fra en e-post til det aktuelle prosjektet i SharePoint, samt lage notater og oppgaver slik at du kan registrere handlinger fra den e-postkorrespondansen. I Word, Excel og PowerPoint kan du enkelt lage materialet du trenger å lagre, direkte i WorkPoint-løsningen din – ved hjelp av den innebygde opplastingsfunksjonaliteten til WorkPoint Express. Det er til og med en intuitiv søkefunksjon som gjør det enkelt å finne det du leter etter – inkludert prosjekter og saker du får tildelt.

Hva får du?

 • Ett-klikk arkivering & epost journalføring
 • Sømløs struktur i Microsoft 365
 • Enkel tilgang til e-poster og dokumenter
 • Unngå tap av viktige dokumenter og filer

KAMPANJE:

Vi kjører nå en kampanje på WorkPoint 365 – Grunnpakke. Fri bruk i 30 dager. Dette inkluderer:

 • Én modul for styring av saker eller prosjekter
 • Én hovedside med mulighet til å definere:
  – Metadata på hver sak
  – Sak & dokumentbibliotek
  – Notater
  – Oppgaveliste

Kontakt oss

Vil du vite mer? Les om WorkPoint her.